ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Zona Kuncz, în atenția Primăriei! 13 străzi urmează să fie reabilitate! Unele nu au fost asfaltate niciodată

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
13 străzi din cartierul Kuncz urmează să fie reabilitate! Această zonă a beneficiat de cele mai mici investiții până acum, iar unele străzi nu au văzut niciodată asfaltul. Astăzi, va fi supus aprobării Consiliului Local un proiect de hotărâre pentru aprobarea Studiului de Fezabilitate.

Zona propusă spre amenajare este situată în partea estică a orașului și cuprinde 13 străzi: Aviatorilor, Satu Mare, Zefirului-sector 1 și sector 2 (aceste străzi formează LOT 1, având o lungime totală de 991,50 m), Baia, Energiei, Muntele Mic, Poiana Mărului, Sălaj, Sovata, Subuleasa, Târgu-Mureș, Zefirului – sector 3, Ioan Alexandru (acestea împreună au o lungime de 2112 m și reprezintă LOT 2).

În prezent, străzile din această zonă au o structură rutieră de drum necorespunzătoare, o parte dintre ele fiind doar pietruite. Nu există trotuare, spații verzi, piste pentru bicicliști și locuri de parcare. Ca urmare, sunt necesare lucrări de amenajare a carosabilului, trotuarelor, acceselor, reconfigurarea geometriei intersecțiilor și, acolo unde situația în teren permite, se vor amenaja spații verzi, piste de bicicliști și locuri de parcare. Investiția va duce la îmbunătăţirea accesului rutier, ciclistic şi pietonal în zonă, a viabilității și stării tehnice a parții carosabile și, implicit, a confortului și siguranței utilizatorilor”, transmit reprezentanții Primăriei Timișoara.

Studiul de fezabilitate a fost întocmit de SC EVO LINE CREATION SRL – Timişoara. Durata de execuţie a lucrărilor ar fi de 24 luni.

Valoarea totală a investiţiei este de 37.870.942,46 lei, din care LOTUL 1 este de 15.180.199,43 lei, iar LOTUL 2 este de 22.690.743,03 lei.

La finalul lucrărilor vor rezulta 3 kilometri de străzi reabilitate, 10 kilometri de trotuare modernizate, peste 4 kilometri de piste pentru biciciclete, zone verzi pe 3576 mp și 248 accese amenajate.

- Advertisement -
Ioana Danciu
Ioana Danciu
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore