Cu părere de rău şi gânduri bune, la revedere, Setup Venue

0
674

Acum şase ani lua naştere în oraşul de pe Bega ceea ce nici nu se aştepta a fi îmbrăţişat de atât de mult succes. Anunţul de debut suna cam aşa „locaţia va prezenta aproape exclusiv evenimente şi va fi deschisă 2-3 zile pe săptămână (joi, vineri şi sâmbăta). Setup se va concentra pe zona evenimentelor muzicale, acoperind genuri diverse – plecând de la muzică electronică urbană şi concerte de electronică, până la rock, hip-hop şi new-jazz.Conceptul şi coordonarea artistică a evenimentelor Setup sunt oferite de echipa TMBase.”. Ar fi de prisos să compun lista tuturor artiştilor ce au păşit în Setup din pricina dimensiunilor (atât a listei, cât şi a artiştilor). Nume consacrate atât din scena muzicală internaţională, cât şi autohtonă au fost protagoniştii unor evenimente ce vor rămâne înrămate în amintirile timişorenilor.

Închiderea Setup-ului a fost anunţat printr-o postare pe reţeaua de socializare facebook, însă, au asigurat fanii că vor reveni cât de curând posibil în agenda petrecerilor. „Misiunea Setup Venue în spaţiul de pe str. Pestalozzi nr. 22 a luat sfârşit. Timp de aproape 6 ani Setup a fost un spaţiu de referinţă pentru evenimentele muzicale alternative din Timişoara – concerte live, DJ Sets, spectacole, proiecţii sau alte activităţi culturale. În tot acest timp contextul cultural şi muzical local s-a schimbat, iar posibilităţile de a susţine săptămânal cu evenimente de anvergură acestui spaţiu s-au redus. Prin urmare – THE SETUP IS COMPLETE, on to the next level! Mulţumim publicului pentru susţinerea acordată, organizatorilor şi colaboratorilor, numeroşilor artişti internaţionali, naţionali şi locali care au urcat pe scenă şi sperăm să-i revedem pe toţi în cel mai scurt timp.” au transmis aceştia.

Călătoria Setup Venue se bucură de o simetrie perfectă, dacă s-a pornit la drum alături de DJ-ul maghiar, Palotai, el fiind şi headliner-ul ultimului eveniment. Mulţumim pentru tot (simplu spus căci mai general nu se poate). Un mic reminder mai jos …

 

Spune-ţi opinia civilizat!