Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Şoferii care parchează în staţiile mijloacelor de transport în comun, AMENDAŢI de Poliţia Locală

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Obişnuiţi să vă parcaţi maşina în zone interzise prin lege? Ar fi bine să vă gândiți de două ori, căci, dacă norocul nu vă surâde, riscați să plătiți bani frumoși. Agenții de la Poliția Locală continuă controalele pentru a sancționa șoferii care nu respectă prevederile Codului Rutier privind parcarea autovehiculelor.

„Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație au efectuat în aceste zile o acțiune pe linia depistării conducătorilor auto care opresc și staționează în stațiile mijloacelor de transport în comun din municipiu, încurcând astfel circulația acestora precum și coborârea sau urcarea călătorilor. Astfel, au fost aplicate un număr de 36 de sancțiuni, dintre care 19 procese verbale fiind întocmite la fața locului, alte 17 urmând a fi încheiate în aceste zile în urma colantelor puse pe parbrizele autovehiculelor. Sancțiunile în astfel de cazuri, conform OUG 195/2002, sunt între 290 și 725 lei și 2 sau 3 puncte penalizare la permis. Cele mai multe probleme de acest gen au fost constatate în stațiile RATT de pe Calea Martirilor, Șagului – Arta Textilă, Gheorghe Lazăr, Lipovei, Simion Bărnuțiu. Acțiunile de acest gen vor continua și în perioada următoare, cu atât mai mult cu cât au existat și numeroase sesizări cu privire la faptul că posesorii de autovehicule care opresc în stațiile mijloacelor de transport în comun încurcă traficul, conducătorii de troleibuze și autobuze fiind nevoiți să oprească pentru coborârea și urcarea călătorilor pe banda de circulație a altor autovehicule”, a anunţat Poliţia Locală.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore