Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialDemonstraţii şi expoziţie de tehnică a Inspectoratului Judeţean Timiş. Când vor avea...

Demonstraţii şi expoziţie de tehnică a Inspectoratului Judeţean Timiş. Când vor avea loc

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ştim cu toţii că atunci când vine vorba de uniforme, de tehnici speciale sau de dotările cu care oamenii legii prind infractorii suntem cu toţii curioşi, ba chiar fascinaţi. Luna aprilie vine cu mai multe surprize puse la cale de Inspectoratul Judeţean de Jandarmi din Timiş, care va celebra Ziua Jandarmeriei şi Ziua Porţilor deschise cu un program special.

„În 3 aprilie e Ziua Jandarmeriei. Cu ocazia Zilei Jandarmeriei vom prezenta în Piaţa Victoriei din Timişoara exerciţii demonstrative unde veţi vedea şi structura antitero direct la lucru şi nu numai structura antitero şi celelalte structuri din inspectorat, inclusiv un exerciţiu cu câinii de serviciu, dar vom prezenta şi oferta educaţională şi o expoziţie cu mijloacele din dotarea Jandarmeriei. Invităm publicul să fie prezent în Piaţa Victoriei începând cu ora 9 până la ora 14. Noi vom şi repeta anumite exerciţii în cazul în care pe parcursul acestor ore publicul va deveni mai numeros.În data de aprilie va fi ziua porţilor deschise la sediul nostru de pe strada Bariţiu nr. 19 – 21, începând cu ora 9. De data aceasta vom organiza această activitate cu colegii de la gruparea mobilă pentru că avem sediul comun în aceeaşi curte. Vom avea exerciţii demonstrative, vom avea oferte educaţionale, dar şi o parte preventivă. Vom prezenta şi un mic filmuleţ în sala noastră. Am informat în scris şcolile în care noi asigurăm ordinea. Vom informa şi inspectoratul şcolar, sperăm că va fi un succes, pentru că noi anul trecut am avut peste 1.500 de copii”, a declarat şeful Inspectoratului Judeţean de Jandarmi din Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Surpriza! I-au batut jandarmii la usa, sa-i returneze portofelul pierdut

Un jandarm din Timisoara a găsit un portofel pe stradă, în timp ce mergea...

Expozitie Stefan Popa Popa’s: Fauritorii Marii Uniri, la Muzeul Catedralei Mitropolitane din Timisoara

Catedrala Mitropolitană din Timișoara va fi gazda unui eveniment inedit cu prilejul Centenarului. Muzeul...

Expozitie cu ”Temple si Sinagogi din Romania”, la Timisoara

Consiliul Județean Timiș, Biblioteca Județeană Timiș ”Sorin Titel”, Mitropolia Banatului și Comunitatea Evreilor din...