Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Deși CNI nu a finanțat încă noua polivalentă și noul stadion, Robu și PSD continuă războiul. Lupta pentru locații

- Advertisement -

Timişoara ar putea beneficia de finanţare de la Compania Naţională de Investiţii pentru două mari proiecte, însă, primarul capitalei Banatului, Nicolae Robu, rămâne în continuare nemulţumit de locaţiile dorite de PSD pentru amenajarea celor două obiective. Pe scurt, sala şi stadionul ar urma să fie construite la Giroc, în vreme ce primarul spune că Timişoara trebuie să se dezvolte coerent şi obiectivele trebuiesc construite în oraş.

„Am văzut că apar tot felul de reacţii prosteşti, dar asta este. Fiecare are dreptul la propria opţiune de manifestare. Eu nu am criticat pe nimeni, oameni buni. Mi-am exprimat în faţa dumneavoastră speranţa că nu se va cădea în politicianisme ieftine şi ţineţi minte că am precizat că îmi asum riscul de a folosi un pleonasm şi sper ca raţiunea să domine şi interesul public atunci când am vorbit despre sala polivalenta şi despre stadion. (…) Am spus atunci că nu să nu ajugem la dispute între noi cei din administraţia, noi politicienii din Timiş pe astfel de subiecte. pentru că acea sală nu e nici a PSD, nici a PNL, nici a lui Robu, nici a lui Dobra, nici a lui Grindeanu. Este sala care sper eu să fie făcută şi va fi făcută pe banii contribuabililolor români de la bugetul de stat şi atunci nu e permis să procedăm după interese personale sau de partid, ca să putem plusa. Putem să discutăm o administrare în comun pentru că sala o face CNI, stadionul aşijderea şi putem discuta să administrăm în comun aceste obiective după ce ele vor fi predate. La fel pentru stadion, eu cred că asta e abordarea corectă, cu realitate faţă de cetăţeni şi faţă de oraşul nostru. Am vorbit la un moment dat despre o consultare a populaţiei. Îşi închipuie cineva că dacă aş face un referendum – dar e păcat să cheltuim bani, deşi nu ne jucăm cu un astfel de subiect – unde ar vrea timişorenii să fie sala polivalentă în Timişoara sau la Giroc, adică avem cu toţii mintea limpede, ce vor spune timişorenii. Vor spune că o vor la Giroc când noi avem o locaţie care a fost gândită pe căi de acces pe patru benzi. Stan Vidrighin, Podeanu şi Rebreanu, Arieş, există utilităţile în zonă, parcări care se folosesc în comun, tot ce vrem? Cum să mergem atunci în Giroc”, a declarat primarul Timişoarei, Nicolae Robu.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore