Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialVideoclip despre toaletele publice din Timișoara, VIRAL pe Facebook. Cum arată cea...

Videoclip despre toaletele publice din Timișoara, VIRAL pe Facebook. Cum arată cea din Parcul Botanic

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Frumusețea capitalei Banatului atrage an de an de din ce în ce mai mulți turiști. Orașul care va fi Capitală Culturală Europeană în 2021 are însă mai multe probleme de rezolvat. Pe lângă lipsa spațiilor de cazare în hoteluri de lux sau locuri de parcare, Timișoara stă rău și la capitolul toalete publice.

Pe hârtie, orașul nostru dispune de nu mai puțin de 12 toatele publice, situate în mai multe locații: Piaţa Ţepeş Vodă, Parcul Rozelor, în Parcul Copiilor, Piața Traian, pe strada Porumbescu, în Parcul Carmen Sylva, pe Bd. Iuliu Maniu, în Parcul Central și în Parcul Botanic. Nu mai puțin de 60.000 de lei sunt achitați lunar către Societatea Drumuri Municipale pentru serviciile de igienizare a toaletelor publice. După cum veți vedea însă din imaginea de mai jos, curățenia se face doar pe hârtie, căci la fața locului, riscați să vi se facă rău de la mizerie și miros. Timișoreanul Cristi Brâncovan a postat și el pe Facebook un videoclip în care arată că toaletele din centrul Timișoarei nu pot fi folosite de cei care au treabă prin zona centrală. Acesta a lansat un apel public către primarul Nicolae Robu să rezolve această problemă. Până acum, videoclipul postat de Brâncovan are are 64 de mii de vizualizări și peste 500 de distribuiri.

Toaletele publice spun multe despre orice oraș. Am urmat îndemnul polițistului astfel încât sesizez public problema în atenția primarului! Exprimați-vă și voi părerea sau redistribuiți pentru a da o mai mare greutate sesizării…

Publicată de Cristi Brâncovan pe Sâmbătă, 25 martie 2017

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...

Poliția Locală se reorganizează! Vor fi reduse mai multe posturi, inclusiv de conducere

Reorganizarea se face prin transformarea vechiului departament într-o structură nouă, o direcție generală, cum...