ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Robu se laudă cu cei aproape 6.500 de oameni care îi apreciază pagina, pe Facebook. Vezi de unde provin ei!

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

După ce ieri apăruse în mass-media locală o ştire care îl „provoca” pe edilul timişorean, arătând că fostul rector al Universităţii Politehnice din Timişoara nu mai este la fel de apreciat în mediul on-line, precum odinioară, duminică, de dimineaţă, Robu şi-a făcut „contabilitatea” prietenilor de pe Facebook, mai exact cei care îi apreciază pagina oficială.

„DE UNDE SUNT PRIETENII MEI FACEBOOK?
Am fost curios, astăzi, să văd de unde sunt cele cca 6.500 persoane abonate la prezenta pagină Facebook” a scris Robu pe celebra reţea de socializare.

Cele mai multe persoane care apreciază pagina Nicolae Robu provin, aşa cum era de aşteptat, din Timişoara, urmată la mare distanţă de Bucureşti, la nivel de oraşe. La nivel de ţări, România conduce detaşat, dar şi Germania, Marea Britanie, Italia, SUA sau Spania se găsesc în top.

„Iată principalele 10 provenienţe, pe oraşe şi pe ţări:

PE ORAŞE:
1. Timişoara: 5116;
2. Bucureşti: 208;
3. Arad: 76;
4. Reşiţa: 39;
5. Londra: 32;
6. Cluj-Napoca: 26;
7. Lugoj: 25;
8. Deva: 24;
9. Drobeta-Turnu Severin: 23;
10. Dumbrăviţa: 18.

PE ŢĂRI:
1. România: 6026;
2. Germania: 115;
3. Marea Britanie: 51;
4. Italia: 45;
5. Statele Unite ale Americii: 29;
6. Spania: 27;
7. Franţa: 24;
8. Austria: 19;
9. Belgia: 12;
10. Danemarca: 11.

Nu pot decât să mă bucur de o aşa largă audienţă şi să le mulţumesc tuturor celor interesaţi de ce fac eu” a scris Robu pe Facebook.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore