Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Mesajul lui Grindeanu pentru judeţul Timiş: „Eu v-aş ruga să nu staţi doar după bugetul de stat”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
12.9 ° C
13.9 °
9 °
68 %
6.2kmh
0 %
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
5 °
lun
2 °
mar
5 °

Premierul Sorin Grindeanu a fost prezent astăzi în Timişoara, acolo unde a participat la o întâlnire cu conducerea Consiliului Judeţean Timiş şi cu primarii din judeţ.

În deschiderea întâlnirii cu edilii, în cadrul căreia aleşii au primit informaţii legate de Programul Naţional de Dezvoltare Locală de la vicepremierul Sevil Shhaiddeh, premierul a declarat că „noi estimam că vor fi în jur de 5.000 de noi proiecte nereferindu-mă la şcoli, grădiniţe şi creşe. Până ieri s-a tras linie la peste 8.000 de proiecte depuse ceea ce înseamnă că dumneavoastră cei care conduceţi consilii locale sau primării consideraţi ca şi noi că acest program e un succes, a fost un succes şi de aceea trebuie să continue. Legat de Timiş pot să discut de fiecare punct în parte pe care îl amintea Călin aici, dar important este ca la întâlnirea de astăzi pe lângă partea festivă primarii au nevoie de o întâlnire tehnică legat de modul în care se va desfăşura jurizareea la PNDL. Vă rog să aveţi încredere că tot ce am pus noi acolo sunt criterii cât se poate de transparente, cât se poate de bune astfel încât proiectele care stau în picioare din toate punctele de vedere să poată fi finanţate de către Guvernul României. Eu v-aş ruga să nu staţi doar după bugetul de stat şi am mai spus lucrul acesta. Există diverse variante, vă rog să accesaţi tot ceea ce înseamnă fonduri europene începând cu consiliul judeţean, pentru că altflel nu are cum să ajungă tot ceea ce se cere a fi finanţat prin bugetul naţional. Mai mult decât atât, vă spun eu că sunt acasă, ca să nu spună Sevil, tot ceea ce poate fi finanţat pe fonduri europene şi s-a depus pe PNDL aia e varianta de finanţare, nu vă aşteptaţi la bani de la bugetul de stat. Cred că este corect acest lucru”. Amintim că judeţul Timiş a aplicat pentru finanţare pe PNDL cu zece proiecte pentru drumuri. Alte două proiecte importante pentru judeţ sunt o sală polivalentă şi un nou stadion. În bugetul pentru anul 2017 CJ Timiş a alocat bani pentru realizarea celor două proiecte amintite mai sus, pentru care ar urma să acceseze finanţare de la Compania Naţională de Investiţii.

[responsive_youtube http://www.youtube.com/watch?v=X3f3i81WnNI&feature=youtu.be]

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare