Robu se laudă: Alin Nica intră în cursa pentru șefia PNL Timiș pentru că „A văzut în timp că eu nu sunt un tip ranchiunos”

0
943
Robu

Situaţie parcă desprinsă din filmele de comedie la Timişoara, unde liberalii nu pot să organizarea mai repede alegeri în organizaţiile de votare, pe zone şi în UAT-uri, din cauză că unii membrii, spune Robu, nu sunt pe fază. Mai exact, unii liberali nu au mai trecut de ceva timp pe la partid, astfel că nu şi-u plătit cotizaţiile care se ridică la doar doi lei pe lună în judeţ şi trei lei la Timişoara. Problema nu este una care ţine de bani, ci de faptul că fără a achita cotizaţiile pe luna precedentă, liberalii nu pot luat parte la alegeri. Termenul pentru plata cotizaţiei a fost extins până în 22 martie.

În ceea ce priveşte cursa pentru şefia PNL Timiş, Nicolae Robu a făcut o serie de precizări pe tema cursei pentru şefia PNL Timiş, cursă în care va intra şi primarul din Dudeştii Noi, Alin Nica. „E foarte bine dacă o să fim mai mulţi candidaţi. Eu deocamdată sunt singurul care mi-am anunţat candidatura şi în forurile partidului clar pentru funcţia de preşedinte. Şi-a anunţat intenţia de a candida, dar nu s-a ridicat ieri să spună clar că va candida la funcţia de preşedinte al filialei colegul Alin Nica, primar de Dudeştii Noi. În particular mi-a spus că va candida şi mi-a şi precizat că îl încurajează să candideze faptul că a văzut în timp că eu nu sunt un tip ranchiunos, care nu poate să aibă plecând de la o competiţie reacţii negative la adresa competitorilor. I-am spus că nu e nicio problemă, e dreptul lui ca al oricărui membru al partidului să candideze la orice funcţie în permite statutul”, a declarat Nicolae Robu.

Spune-ţi opinia civilizat!