Robu dă cu flit întâlnirii premierului Grindeanu cu primarii. De ce aniversarea lui Mircea Ionescu Quitus e mai importantă

0
937

Premierul Sorin Grindeanu va avea mâine, la Consiliul Judeţean Timiş, o întâlnire cu primarii din judeţul Timiş şi cu consilierii judeţeni. Chiar dacă toată lumea se aştepta ca primarul Timişoarei, Nicolae Robu, să ia parte la discuţii pentru a cere bani pentru proiectele oraşului şi ale judeţului….edilul are alte treburi mai importante.

„Nu o să mă pot întâlni mâine la întâlnirea de la Consiliul Judeţean Timiş pentru că voi fi la Bucureşti, unde particip la un eveniment important al PNL. Preşedintele nostru de onoare Mircea Ionescu Quintus împlineşte vârsta de 100 de ani şi am fost invitat. Evident că PNL îi aduce omagiile binemeritate de o asemenea personalitate a poorului român, nu numai a PNL şi evident că mă bucur să mă duc la Bucureşti pentru a fi alături de un pentru care am o stimă aparte. Eu mă mai pot întâlni cu premierul Grindeanu şi putem vorbi şi în altă zi. Pentru mine participarea la aniversarea de 100 de ani a unei personalităţi precum Mircea Ionescu Quintus este mai importantă”, a explicat primarul Nicolae Robu astăzi. Edilul susţine că a comunicat în repetate rânduri cu premierul Grindeanu prin SMS, abordând teme de interes pentru Timişoara. La discuţiile de la CJ Timiş vor participa din partea Primăriei Timişoara viceprimarul Dan Diaconu, consilierul personal al edilului-şef Cătălin Iapă şi un specialist din cadrul Direcţiei de Dezvoltare.

Spune-ţi opinia civilizat!