Robu ține ”aproape” de Michelangelo. Când se termină lucrările în pasajul rutier VIDEO

- Advertisement -

Betoanele de pe șantierul Complexului Rutier Michelangelo, sau mai concret spus din Piața Leonardo da Vinci, sunt cele care încă le dau de cap muncitorilor implicați în bunul mers al acestui proiect care avansează cu pași repezi, fiind din ce în ce mai aproape de punctul lui final – punerea în funcțiune la capacitate maximă.

Primarul Nicolae Robu nu scapă din ochi acest șantier în niciuna din zilele săptămânii, iar după o nouă vizită, acesta a realizat stadiul lucrărilor. ”La Michelangelo lucrările merg foarte bine. S-au mai turnat încă două tronsoane de fundație, unul în partea acoperită în continuitatea a ceea ce era realizat dinspre BRD, celălalt, în partea cealaltă, pe Pârvan, în continuarea fundației care era deja făcută dinspre Universitatea de Vest. Au mai rămas patru tronsoane unde, în această săptămână, sper să reușim să turnăm betonul de egalizare, apoi, săptămâna viitoare să se realizeze armarea în vederea finalizării radierelor și pe acele tronsoane” a explicat edilul timișorean.

Întrucât la nivelul tunelului sunt mai multe detalii de rezolvat, edilul-șef a constatat că muncitorii, atunci când sunt nevoiți să aștepte ”întărirea” betoanelor turnate pentru a finaliza fundația, execută lucrări la pereții verticali, care trebuie placați, iar acest procedeu presupune și armare pe verticală, fiind o lucrare destul de anevoiasă. ”La final, pereții vor fi tencuiți și vopsiți” a mai spus Robu, care susțină că până în luna decembrie a acestui an, mașinile vor putea tranzita pasajul rutier subteran.

[responsive_youtube

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Șeful Postului de Poliție din comuna Moșnița Nouă, pieton din cauza alcoolului

În data 6 octombrie 2023, în jurul orei 05:00,...

Cel mai lung cuvânt din limba română are 44 de litere. Tu poți să-l pronunți?

Cel mai lung cuvânt din limba română este "PNEUMONOULTRAMICROSCOPICSILICOVOLCANICONIOZA"....

Fractură de logică! La Poliția Locală Timișoara, numărul de amenzi a devenit indicator de performanță

În prima jumătate a lunii februarie 2023, din pixul...

Un comisar-șef de la DGA Timiș s-a ales cu un ordin de protecție de 5 zile, după ce și-a bătut soția, cetățean ucrainian

Așa cum rezultă din informații verificate, confirmate ulterior chiar...

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare