Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieRobu ține ”aproape” de Michelangelo. Când se termină lucrările în pasajul rutier...

Robu ține ”aproape” de Michelangelo. Când se termină lucrările în pasajul rutier VIDEO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Betoanele de pe șantierul Complexului Rutier Michelangelo, sau mai concret spus din Piața Leonardo da Vinci, sunt cele care încă le dau de cap muncitorilor implicați în bunul mers al acestui proiect care avansează cu pași repezi, fiind din ce în ce mai aproape de punctul lui final – punerea în funcțiune la capacitate maximă.

Primarul Nicolae Robu nu scapă din ochi acest șantier în niciuna din zilele săptămânii, iar după o nouă vizită, acesta a realizat stadiul lucrărilor. ”La Michelangelo lucrările merg foarte bine. S-au mai turnat încă două tronsoane de fundație, unul în partea acoperită în continuitatea a ceea ce era realizat dinspre BRD, celălalt, în partea cealaltă, pe Pârvan, în continuarea fundației care era deja făcută dinspre Universitatea de Vest. Au mai rămas patru tronsoane unde, în această săptămână, sper să reușim să turnăm betonul de egalizare, apoi, săptămâna viitoare să se realizeze armarea în vederea finalizării radierelor și pe acele tronsoane” a explicat edilul timișorean.

Întrucât la nivelul tunelului sunt mai multe detalii de rezolvat, edilul-șef a constatat că muncitorii, atunci când sunt nevoiți să aștepte ”întărirea” betoanelor turnate pentru a finaliza fundația, execută lucrări la pereții verticali, care trebuie placați, iar acest procedeu presupune și armare pe verticală, fiind o lucrare destul de anevoiasă. ”La final, pereții vor fi tencuiți și vopsiți” a mai spus Robu, care susțină că până în luna decembrie a acestui an, mașinile vor putea tranzita pasajul rutier subteran.

[responsive_youtube

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Povești nemuritoare! Primarul Dominic Fritz se ia la trântă imaginară cu clanul Cârpaci, acum, după ce lupta s-a încheiat și e obligat să aplice...

Cu surle și trâmbițe, ieri, primarul Dominic Fritz a anunțat că municipalitatea a chemat...

Ruben Lațcău a semnat în numele lui Nicolae Robu un contract de dirigenție de șantier

Că useriștii au vise umede, ori de câte ori vine vorba despre Nicolae Robu,...