Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Un ”MORT” s-a plimbat cu tramvaiul din Timișoara. Vezi ce i-au făcut polițiștii locali după ce l-au dat jos

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Polițiștii locali din cadrul Biroului Transport Urban, aflați în timpul unei acțiuni specifice în mijloacele de transport în comun, împreună cu reprezentanți ai Regiei Autonome de Transport Timișoara, au depistat ieri o persoană, în tramvaiul nr. 4, în zona Calea Buziașului, care, în urma legitimării deoarece călătorea fără a deține bilet sau abonament, a declarat că se numește P. Ioan, de 32 de ani și că tocmai s-a externat din spital având două degete rupte. Pentru a confirma cele declarate a prezentat și o fișă de externare dintr-o unitate spitalicească.

Verificând însă datele declarate la Dispeceratul Poliției Locale în evidența persoanelor s-a constatat că acestea aparțin de fapt unei persoane decedate. La aflarea veștii, bărbatul și-a schimbat ”declarația” recunoscând că are același nume cu cel pe care l-a spus inițial, dar că este născut în altă zi, lună și an, și se legitimează cu datele respective pentru a beneficia de servicii medicale gratuite.

Bărbatul de 33 de ani în realitate, cu domiciliul în Ghiroda, județul Timiș, a fost predat polițiștilor de la Secția 2 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de fals privind identitatea, faptă prevăzută de articolul 327 din Codul Penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Batalion disciplinar! Poliția Locală Timișoara, centru de reeducare și reprofesionalizare pentru avertizorii publici, incomozi administrației Dominic Fritz

Până să sară cu comentariile în online, mereu din spatele unor conturi false, micuții...

Ca de obicei, gargară! Primarul Dominic Fritz nu a obținut nici o victorie de etapă la bugetul local, nici măcar în cazul clubului Heaven

Duminică, în plină caniculă, primarul Timișoarei Dominic Fritz a înviorat atmosfera pe Facebook. Din...

Poliția Locală se reorganizează! Vor fi reduse mai multe posturi, inclusiv de conducere

Reorganizarea se face prin transformarea vechiului departament într-o structură nouă, o direcție generală, cum...