Un ”MORT” s-a plimbat cu tramvaiul din Timișoara. Vezi ce i-au făcut polițiștii locali după ce l-au dat jos

- Advertisement -

Polițiștii locali din cadrul Biroului Transport Urban, aflați în timpul unei acțiuni specifice în mijloacele de transport în comun, împreună cu reprezentanți ai Regiei Autonome de Transport Timișoara, au depistat ieri o persoană, în tramvaiul nr. 4, în zona Calea Buziașului, care, în urma legitimării deoarece călătorea fără a deține bilet sau abonament, a declarat că se numește P. Ioan, de 32 de ani și că tocmai s-a externat din spital având două degete rupte. Pentru a confirma cele declarate a prezentat și o fișă de externare dintr-o unitate spitalicească.

Verificând însă datele declarate la Dispeceratul Poliției Locale în evidența persoanelor s-a constatat că acestea aparțin de fapt unei persoane decedate. La aflarea veștii, bărbatul și-a schimbat ”declarația” recunoscând că are același nume cu cel pe care l-a spus inițial, dar că este născut în altă zi, lună și an, și se legitimează cu datele respective pentru a beneficia de servicii medicale gratuite.

Bărbatul de 33 de ani în realitate, cu domiciliul în Ghiroda, județul Timiș, a fost predat polițiștilor de la Secția 2 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de fals privind identitatea, faptă prevăzută de articolul 327 din Codul Penal.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare