Un ”MORT” s-a plimbat cu tramvaiul din Timișoara. Vezi ce i-au făcut polițiștii locali după ce l-au dat jos

Date:

Polițiștii locali din cadrul Biroului Transport Urban, aflați în timpul unei acțiuni specifice în mijloacele de transport în comun, împreună cu reprezentanți ai Regiei Autonome de Transport Timișoara, au depistat ieri o persoană, în tramvaiul nr. 4, în zona Calea Buziașului, care, în urma legitimării deoarece călătorea fără a deține bilet sau abonament, a declarat că se numește P. Ioan, de 32 de ani și că tocmai s-a externat din spital având două degete rupte. Pentru a confirma cele declarate a prezentat și o fișă de externare dintr-o unitate spitalicească.

Verificând însă datele declarate la Dispeceratul Poliției Locale în evidența persoanelor s-a constatat că acestea aparțin de fapt unei persoane decedate. La aflarea veștii, bărbatul și-a schimbat ”declarația” recunoscând că are același nume cu cel pe care l-a spus inițial, dar că este născut în altă zi, lună și an, și se legitimează cu datele respective pentru a beneficia de servicii medicale gratuite.

Bărbatul de 33 de ani în realitate, cu domiciliul în Ghiroda, județul Timiș, a fost predat polițiștilor de la Secția 2 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de fals privind identitatea, faptă prevăzută de articolul 327 din Codul Penal.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
191CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare