Încă doi puști de la Poli, se antrenează cu echipa mare. Vezi câți copii merg acum la ”naționale”

- Advertisement -

 

Foto   Așa cum anunțau încă de la instalarea pe banca tehnică, respectiv la conducerea administrativă, ”cuplul” Alexa & Timifte, se bazează foarte mult pe jucătorii tineri, pe cât posibil din propria ”ogradă”, pentru a-și îndeplini obiectivul, și anume promovarea înapoi în Liga I.

Demonstrând cele spuse, începând de astăzi, mai mulți juniori se pregătesc cu formația de seniori. Cele mai noi nume trecute de Alexa pe foaia cu jucătorii care trebuie să se prezinte la antrenamente sunt cele ale portarului Robert Mândrea, ale fundașilor Radu Motreanu și Harald Fridrich, a mijlocașului Patrick Niță și a atacantul Cosmin Bârnoi (în imagine, Bârnoi și Mândrea).

Acestora li se adaugă deja mai vechii ”convocați” la prima echipă, stoperi Cristian Bocșan și Miodrag Todorov dar și mijlocașul ofensiv Silviu Balaure, care de mai multă vreme sunt în circuitul echipei mari.

Altfe, clubul bănățean se poate mândri cu faptul că, în această perioadă, Cristi Bărbuț este selecționat la naționala de tineret, în timp ce la reprezentativa Under 16, pentru ”dubla” amicală cu Ungaria, sunt convocați nu mai puțin de șase jucători ai clubului: portarul Mario Contra, fundașii Cristian Podină și Raul Cochințu, mijlocașii Vlad Dragomir și Narcis Popan și atacantul Andrei Mezin.

Foto: acspoli.ro

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img