Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentNicolae Robu: ”Ce fericire!” De ce se bucură edilul Timișoarei că a...

Nicolae Robu: ”Ce fericire!” De ce se bucură edilul Timișoarei că a jucat fotbal și cum se LAUDĂ! VIDEO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Nicolae Robu se laudă din nou pe rețeaua de socializare atât de apreciată de el. Care este cea mai nouă ”laudă” a edilului de pe Bega? Faptul c-a jucat fotbal, dar mai ales că a și marcat goluri, unul dintre acestea fiind surprinse într-o înregistrare video, postată pe aceeași rețea.

”Astă seară am jucat din nou fotbal! Ce fericire!” a scris Robu pe Facebook, după care și-a început ”șirul” de laude la propria adresă, ocazie cu care primarul timișoarei povestește și cum a fost accidentat de un ”confrate” de la o altă Universitate din capitala Banatului. ”Două din multele mele realizări (sâc!), ca Rector al UPT, cu care mă mândresc, sunt Baza Sportivă 1 şi Baza Sportivă 2. La inaugurarea ambelor, am organizat câte un turneu de fotbal între universităţi. Dacă la inaugurarea Bazei 1 mi-a mers excelent, marcând două goluri cu călcâiul şi unul cu capul din plonjon, la inaugurarea Bazei 2 a fost groaznic, un „confrate” de la Agronomie rupându-mi meniscul şi ligamentele încrucişate de la piciorul stâng (la dreptul, le aveam deja rupte şi operate de 2 ani). De atunci -era în toamna lui 2011-, n-am mai jucat fotbal decât de trei ori câte 15 minute doar, reuşind, însă, de fiecare dată, să marchez câte 2 goluri. Ei bine, marţi 17.02.2015, după aproape 4 ani şi jumătate, mi-am luat inima-n dinţi şi am jucat mai bine de o oră, cu fotbaliştii redutabili cu care jucam în vremurile bune. AM MARCAT 4 GOLURI ŞI AM DAT 2 ASIST-URI! Astă seară, marţi 24.02.2015, am repetat isprava, jucând 1 oră şi 10 minute şi am reuşit din nou 4 GOLURI :I 2 ASIST-URI! CE FERICIRE! De mult nu m-am mai bucurat atât de mult!” a scris întâiul gospodar al Timișoarei, pe Facebook.

Vezi înregistrarea video de mai jos și spune-i primarului dacă îți place golul surprins de un cameaman amator, un gol frumos de altfel 🙂

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=I0YqUgXyrOs&feature=youtu.be]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Povești nemuritoare! Primarul Dominic Fritz se ia la trântă imaginară cu clanul Cârpaci, acum, după ce lupta s-a încheiat și e obligat să aplice...

Cu surle și trâmbițe, ieri, primarul Dominic Fritz a anunțat că municipalitatea a chemat...

Ruben Lațcău a semnat în numele lui Nicolae Robu un contract de dirigenție de șantier

Că useriștii au vise umede, ori de câte ori vine vorba despre Nicolae Robu,...