politia-masina-traian

În ultimele 24 de ore, peste 100 de poliţişti au acţionat pe raza judeţului Timiş. Motivul acestei aciuni de proporţii a fost îmbunătăţirea climatului de siguranţă civică, prevenirea si combaterea faptelor antisociale şi reducerea riscului rutier. Au fost organizate acţiuni cu caracter preventiv-reactiv, la care au participat poliţişti de ordine publică, rutieră, investigaţii criminale, investigarea fraudelor şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Timiş. Acestea au fost desfăşurate şi cu sprijinul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Timiş, Grupării Mobile de Jandarmi Timişoara, I.S.U.- Banat şi reprezentanţi ai I.T.M., şi O.P.C..

Efectivele au acţionat pentru verificarea legalităţii funcţionării unităţilor comerciale şi a personalului angajat, respectarea legislaţiei în domeniul muncii, depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, a autovehiculelor sustrase, identificarea bunurilor provenite din infracţiuni, prevenirea faptelor cu violenţă precum şi în scopul impunerii respectării normelor rutiere în rândul tuturor participanţilor la trafic.

politia investigatii criminaleOamenii legii au controlat 21 de unităţi comerciale şi au verificat în bazele de date ale poliţiei 61 de autovehicule. Poliţiştii au constatat 11 infracţiuni de natură judiciară, economică şi la regimul rutier, 8 dintre acestea fiind în flagrant delict. Au fost aplicate 131 de sancţiuni contravenţionale pentru încălcarea prevederilor legale privind ordinea şi liniştea publică, acte de comerţ ilicit şi pentru nerespectarea normelor rutiere. Valoarea totală a sancţiunilor aplicate se ridică la aproape 52.687 de lei.

Totodată, poliţiştii rutieri au reţinut în vederea suspendării 4 permise de conducere şi au retras 2 certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.