Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialO nouă razie "serioasă" a poliţiştilor din Timiş. Vezi cu cine au...

O nouă razie „serioasă” a poliţiştilor din Timiş. Vezi cu cine au „acţionat” ieri şi ce scop au avut!

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
În ultimele 24 de ore, peste 100 de polițiști au acționat pe raza județului Timiș. Motivul acestei acțiuni de proporții a fost îmbunătățirea climatului de siguranță civică, prevenirea si combaterea faptelor antisociale şi reducerea riscului rutier.
Au fost organizate acțiuni cu caracter preventiv-reactiv, la care au participat polițiști de ordine publică, rutieră, investigații criminale, investigarea fraudelor şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Timiș. Acestea au fost desfășurate şi cu sprijinul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Timiş, Grupării Mobile de Jandarmi Timişoara, I.S.U.- Banat şi reprezentanţi ai I.T.M., şi O.P.C..

Efectivele au acţionat pentru verificarea legalităţii funcţionării unităţilor comerciale şi a personalului angajat, respectarea legislaţiei în domeniul muncii, depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, a autovehiculelor sustrase, identificarea bunurilor provenite din infracţiuni, prevenirea faptelor cu violenţă precum şi în scopul impunerii respectării normelor rutiere în rândul tuturor participanţilor la trafic.

Oamenii legii au controlat 21 de unităţi comerciale şi au verificat în bazele de date ale poliţiei 61 de autovehicule. Poliţiştii au constatat 11 infracţiuni de natură judiciară, economică şi la regimul rutier, 8 dintre acestea fiind în flagrant delict. Au fost aplicate 131 de sancţiuni contravenţionale pentru încălcarea prevederilor legale privind ordinea şi liniştea publică, acte de comerţ ilicit şi pentru nerespectarea normelor rutiere. Valoarea totală a sancţiunilor aplicate se ridică la aproape 52.687 de lei.

Totodată, poliţiştii rutieri au reţinut în vederea suspendării 4 permise de conducere şi au retras 2 certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Povești nemuritoare! Primarul Dominic Fritz se ia la trântă imaginară cu clanul Cârpaci, acum, după ce lupta s-a încheiat și e obligat să aplice...

Cu surle și trâmbițe, ieri, primarul Dominic Fritz a anunțat că municipalitatea a chemat...

Film artistic! TaximeTRISTUL-activist Simi Drăgoi de la firma ”Tudo” confundă extrem de grav ficțiunea cu realitatea!

Ca să o scurtăm: Simon Petru Drăgoi este una și aceeași persoană cu cel...

De-ale carnavalului! TaximeTRISTUL-activist Simi Drăgoi, spaima autorităților publice, șoferilor și a societăților de asigurări auto

Mai mult ca sigur, numele de Simion Petru Drăgoi nu spune mai nimic opiniei...