Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Încă un caz revoltător la 112! Ambulanţa NU INTERVINE la un bolnav PSIHIC, după un apel disperat, la Timişoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

Serviciul de Urgenţă 112 dă „rateuri” din nou. Dacă în urmă cu câteva luni planau o serie de suspiciuni asupra intervenţiei cu întârziere în cazul consilierului judeţean Ilie Bertea, unde apropiaţii acestuia au declarat că Ambulanţa a ajuns la faţa locului după mai bine de 20 de minute, deşi alarma se dăduse dintr-o zonă centrală pe timp de noapte, iată că avem din nou o „plângere” din partea unui alt timişorean, „de rând” de data aceasta.

„Pentru ce să venim noi, să-l urcăm în pat?”

Un timişorean a solicitat la 112 – serviciul care are ca motto „112 salvează vieţi, cetăţenii şi proprietatea lor” – pentru a solicita o ambulanţă după ce bunicul soţiei sale a căzut la pământ, din senin. „Am sunat la 112. Au spus că nu trimit nicio ambulanţă! Că trebuie să sunăm la Poliţie”.

Trebuie să menţionăm faptul că bolnavul aflat pe jos este bolnav psihic şi este recalcitrant. „După ce le-am explicat asta, m-au întrebant <<pentru ce să venim noi, să-l urcăm în pat?>>. Am rămas înmărmurit. Nici nu mai ştiam ce să zic”, ne povesteşte Marius, timişoreanul care a avut „impertinenţa” de a solicita ambulanţa.

Deşi e vorba despre caz de pacient bolnav psihic, acesta nu a mai avut alte probleme medicale, de acest gen. „Bătrânul e bolnav psihic. Până acum nu s-a întâmplat nimic, nu a mai căzut niciodată de pe picioare. Acum, dintr-o dată l-am văzut pe jos. După ce a căzut jos, până ce noi am sunat la Urgenţă, bunicul a făcut pe el. Au spus că petru ce să vină, să-l spele? Noi trebuie să-l spălăm. Dacă e recalcitrant trebuie să sune la Poliţie, să vină cu ei. E sâmbătă şi bătrânul nu a mai mâncat nimic de miercuri” ne-a povestit timişoreanul, care a fost nevoit să se descurce, alături de familie, cu bătrânul bolnav.

În caz de accident soldat cu răniţi grav ce au răni deschise, stimaţi medici, paramedici sau asistenţi şi asistente, chemaţi pompierii ca să spele întâi sângele să puteţi pune mâna pe răniţi? Informaţi şi oamenii simpli unde să sune dacă se lovesc de o asemenea situaţie, pentru că bolnavi psihic sunt destui „liberi”.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare