AcasăStiriSocialUn restaurant din Timişoara strânge ajutoare pentru victimele inundaţiilor din Serbia

Un restaurant din Timişoara strânge ajutoare pentru victimele inundaţiilor din Serbia

Restaurantul Yugoslavia din Timişoara întinde o mână victimelor inundaţiilor din Serbia. Armatele celor două ţări, Bosnia şi Serbia, au intervenit zilele trecute pentru a salva mii de sinistraţi. Cel puţin 30 de persoane şi-au pierdut viaţa și aproximativ 15.000 de persoane au fost evacuate începând de marţi prin intervenţia elicopterelor militare. Viitura a ajuns pe Dunăre și amenință şi România.

În acest sens, restaurantul situat pe strada Protopop Gheorghe Dragomir, vis-a-vis de Hotel Perla, face apel la timişorenii cu posibilităţi ce ar putea ajuta în orice fel victimele. „Începând de azi, 18.05, vom începe să strângem ajutoare pentru victimele inundaţiilor din Serbia.Dacă puteţi ajuta cu haine, alimente, conserve, bani, orice se poate , vă aşteptăm la restaurant.”, au anunţat aceştia pe reţeaua de socializare. Timişorenii pot contribui la această acţiune, zilnic, între orele 12:00 şi 23:00.

sursa foto:https://www.cugetliber.ro/

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente