Doi minori, în vârstă de 15 ani, au depistați de polițiștii locali din Timișoara după ce au sustras bunuri dintr-un magazin, declarând că au furat ”din prostie”.

Polițiștii locali aflați în patrulare ieri, în zona pietonală a municipiului Timișoara, s-au deplasat la un magazin situat pe strada Vasile Alecsandri, unde angajații unei societăți comerciale au constatat că doi tineri au furat mai multe bunuri alimentare de pe rafturi.

Oamenii legii au trecut la identificarea hoților, constatând că aceștia sunt minori, ambii în vârstă de 15 ani și cu domiciliul în Timișoara. Cei în cauză și-au recunoscut imediat fapta spunând că regretă că au furat din magazin și că au făcut acest lucru ”din prostie”. Minorii au fost predați polițiștilor de la Secția 1 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.