Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Copii de 15 ani, prinsi dupa ce au furat dintr-un magazin ”din prostie”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023
Doi minori, în vârstă de 15 ani, au depistați de polițiștii locali din Timișoara după ce au sustras bunuri dintr-un magazin, declarând că au furat ”din prostie”.

Polițiștii locali aflați în patrulare ieri, în zona pietonală a municipiului Timișoara, s-au deplasat la un magazin situat pe strada Vasile Alecsandri, unde angajații unei societăți comerciale au constatat că doi tineri au furat mai multe bunuri alimentare de pe rafturi.

Oamenii legii au trecut la identificarea hoților, constatând că aceștia sunt minori, ambii în vârstă de 15 ani și cu domiciliul în Timișoara. Cei în cauză și-au recunoscut imediat fapta spunând că regretă că au furat din magazin și că au făcut acest lucru ”din prostie”. Minorii au fost predați polițiștilor de la Secția 1 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare