Seful OPC Timis, „ATACAT” de o subalterna! Incuiat in birou, a sunat la 112!

- Advertisement -
Claudiu Sorin Susanu, șeful Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea Vest a avut o altercație cu Mihaela Ignat, subalterna sa, care l-ar fi lovit pe Susanu, acesta solicitând ajutorul polițiștilor după ce s-a încuiat în propriul birou.

Situație incredibilă, miercuri, la Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor Timiș. Surse din interiorul instituției ne-au informat că o stare conflictuală care datează de la numirea lui Sorin Susanu la conducerea Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea Vest s-a transformat, în urmă cu puțin timp, într-o altercație între șeful instituției și Mihaela Ignat, cea care îi este subalternă într-o oarecare măsură, aceasta fiind tot o șefă, dar la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Timiş, ambele instituții împărțind sediul din Piața Unirii nr.3, din Timișoara.

Conform surselor din interiorul instituției, Mihaela Ignat și Susanu s-ar fi certat, iar ca urmare a situației tensionate, femeia ar fi sărit la Susanu, lovindu-l. Panicat, bărbatul s-a încuiat în propriul birou, de unde a solicitat ajutor, apelând numărul de urgență 112.

La fața locului a sosit, de urgență, un echipaj de Poliție de la Secția 1, oamenii legii făcând cercetări. Polițiștii confirmă că un echipaj s-a deplasat la fața locului, dar refuză să facă public evenimentul, susținând că ”nu s-a dat nicio palmă!”. Tot oamenii legii ne-au confirmat faptul că polițiștii s-au deplasat la fața locului după ce ambii ”combatanți” ar fi sunat la 112, întâi Susanu și mai apoi Ignat. Aceiași polițiști au precizat că ”s-au ridicat doar amprente…!”.

După îndelungi insistențe, reprezentanții IPJ Timiș au contactat reporterul Vocea Timișului, după ce acesta le-a solicitat punctul de vedere, și au transmis că ”Acolo nu a fost bătaie. Directorul Comisariatului Regional i-ar fi înștiițat că merg în control (n.r.- la Comisariatul Județean), iar ea (n.r. – Mihaela Ignat) ar fi plecat de acolo. Directorul regional ar fi întocmit o comisie și și-a luat actele necesare. Din această cauză, ea ar fi sunat la 112 acuzându-l de furt, iar el a apelat 112 să o acuze de scandal. Așteptăm să vedem ce ne comunică colegii care s-au deplasat la fața locului, dacă se depun plângeri sau nu și dacă vor fi sancționați!”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Polițist din Timiș, atacat cu parul de un suspect de furt

Incident, luni dimineață, în localitatea timișeană Moravița. Un polițist...

Din aceeași categorie

Categorii Populare