Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
vocea timisului

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Publicitate Vocea Timisului

Din aceeași categorie

Seful OPC Timis, „ATACAT” de o subalterna! Incuiat in birou, a sunat la 112!

Claudiu Sorin Susanu, șeful Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea Vest a avut o altercație cu Mihaela Ignat, subalterna sa, care l-ar fi lovit pe Susanu, acesta solicitând ajutorul polițiștilor după ce s-a încuiat în propriul birou.

Situație incredibilă, miercuri, la Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor Timiș. Surse din interiorul instituției ne-au informat că o stare conflictuală care datează de la numirea lui Sorin Susanu la conducerea Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea Vest s-a transformat, în urmă cu puțin timp, într-o altercație între șeful instituției și Mihaela Ignat, cea care îi este subalternă într-o oarecare măsură, aceasta fiind tot o șefă, dar la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Timiş, ambele instituții împărțind sediul din Piața Unirii nr.3, din Timișoara.

Conform surselor din interiorul instituției, Mihaela Ignat și Susanu s-ar fi certat, iar ca urmare a situației tensionate, femeia ar fi sărit la Susanu, lovindu-l. Panicat, bărbatul s-a încuiat în propriul birou, de unde a solicitat ajutor, apelând numărul de urgență 112.

La fața locului a sosit, de urgență, un echipaj de Poliție de la Secția 1, oamenii legii făcând cercetări. Polițiștii confirmă că un echipaj s-a deplasat la fața locului, dar refuză să facă public evenimentul, susținând că ”nu s-a dat nicio palmă!”. Tot oamenii legii ne-au confirmat faptul că polițiștii s-au deplasat la fața locului după ce ambii ”combatanți” ar fi sunat la 112, întâi Susanu și mai apoi Ignat. Aceiași polițiști au precizat că ”s-au ridicat doar amprente…!”.

După îndelungi insistențe, reprezentanții IPJ Timiș au contactat reporterul Vocea Timișului, după ce acesta le-a solicitat punctul de vedere, și au transmis că ”Acolo nu a fost bătaie. Directorul Comisariatului Regional i-ar fi înștiițat că merg în control (n.r.- la Comisariatul Județean), iar ea (n.r. – Mihaela Ignat) ar fi plecat de acolo. Directorul regional ar fi întocmit o comisie și și-a luat actele necesare. Din această cauză, ea ar fi sunat la 112 acuzându-l de furt, iar el a apelat 112 să o acuze de scandal. Așteptăm să vedem ce ne comunică colegii care s-au deplasat la fața locului, dacă se depun plângeri sau nu și dacă vor fi sancționați!”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore