Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăExclusivSeful OPC Timis, "ATACAT" de o subalterna! Incuiat in birou, a sunat...

Seful OPC Timis, „ATACAT” de o subalterna! Incuiat in birou, a sunat la 112!

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Claudiu Sorin Susanu, șeful Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea Vest a avut o altercație cu Mihaela Ignat, subalterna sa, care l-ar fi lovit pe Susanu, acesta solicitând ajutorul polițiștilor după ce s-a încuiat în propriul birou.

Situație incredibilă, miercuri, la Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor Timiș. Surse din interiorul instituției ne-au informat că o stare conflictuală care datează de la numirea lui Sorin Susanu la conducerea Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea Vest s-a transformat, în urmă cu puțin timp, într-o altercație între șeful instituției și Mihaela Ignat, cea care îi este subalternă într-o oarecare măsură, aceasta fiind tot o șefă, dar la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Timiş, ambele instituții împărțind sediul din Piața Unirii nr.3, din Timișoara.

Conform surselor din interiorul instituției, Mihaela Ignat și Susanu s-ar fi certat, iar ca urmare a situației tensionate, femeia ar fi sărit la Susanu, lovindu-l. Panicat, bărbatul s-a încuiat în propriul birou, de unde a solicitat ajutor, apelând numărul de urgență 112.

La fața locului a sosit, de urgență, un echipaj de Poliție de la Secția 1, oamenii legii făcând cercetări. Polițiștii confirmă că un echipaj s-a deplasat la fața locului, dar refuză să facă public evenimentul, susținând că ”nu s-a dat nicio palmă!”. Tot oamenii legii ne-au confirmat faptul că polițiștii s-au deplasat la fața locului după ce ambii ”combatanți” ar fi sunat la 112, întâi Susanu și mai apoi Ignat. Aceiași polițiști au precizat că ”s-au ridicat doar amprente…!”.

După îndelungi insistențe, reprezentanții IPJ Timiș au contactat reporterul Vocea Timișului, după ce acesta le-a solicitat punctul de vedere, și au transmis că ”Acolo nu a fost bătaie. Directorul Comisariatului Regional i-ar fi înștiițat că merg în control (n.r.- la Comisariatul Județean), iar ea (n.r. – Mihaela Ignat) ar fi plecat de acolo. Directorul regional ar fi întocmit o comisie și și-a luat actele necesare. Din această cauză, ea ar fi sunat la 112 acuzându-l de furt, iar el a apelat 112 să o acuze de scandal. Așteptăm să vedem ce ne comunică colegii care s-au deplasat la fața locului, dacă se depun plângeri sau nu și dacă vor fi sancționați!”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Polițist din Timiș, atacat cu parul de un suspect de furt

Incident, luni dimineață, în localitatea timișeană Moravița. Un polițist care investiga un furt a...

Noul ”Caritas”, închis de polițiștii din Timișoara. Câte plângeri a înregistrat deja IPJ Timiș

Ca urmare a reclamaţiilor depuse de cetăţeni, în ultimele trei luni, împotriva reprezentanţilor unei...

Prefectura continuă să dea viaţă unor organisme de control. Consiliul consultativ pentru protecția consumatorilor Timiș, cea mai recentă creaţie a prefecturii

Prefectul Eugen Dogariu a semnat ordinul privind reactivarea și reactualizarea Consiliului consultativ  pentru protecția...