Ca urmare a reclamaţiilor depuse de cetăţeni, în ultimele trei luni, împotriva reprezentanţilor unei societăţi de creditare fără autorizaţie care le-ar fi afectat interesele economice, s-a luat măsura complementară de închidere temporară a unui punct de lucru al societăţii, din municipiul Timişoara, pe o perioadă de 12 luni.

Miercuri, 27 august 2014, poliţiştii împreună cu reprezentaţii ai Oficiului pentru Protecția Consumatorilor din județul Timiş s-au deplasat la punctul de lucru respectiv pentru sigilarea sediului. Reprezentanţii societăţii sunt bănuiţi că ar fi înşelat mai multe persoane prin încasarea unor diferite sume de bani în vederea acordării unor credite cu dobânzi avantajoase, credite care n-au fost obţinute de solicitanţi.

La nivelul I.P.J. Timiş, sunt înregistrate cinci reclamaţii, poliţiştii de investigare a fraudelor efectuând cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.