Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialNoul ”Caritas”, închis de polițiștii din Timișoara. Câte plângeri a înregistrat deja...

Noul ”Caritas”, închis de polițiștii din Timișoara. Câte plângeri a înregistrat deja IPJ Timiș

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ca urmare a reclamaţiilor depuse de cetăţeni, în ultimele trei luni, împotriva reprezentanţilor unei societăţi de creditare fără autorizaţie care le-ar fi afectat interesele economice, s-a luat măsura complementară de închidere temporară a unui punct de lucru al societăţii, din municipiul Timişoara, pe o perioadă de 12 luni.

Miercuri, 27 august 2014, poliţiştii împreună cu reprezentaţii ai Oficiului pentru Protecția Consumatorilor din județul Timiş s-au deplasat la punctul de lucru respectiv pentru sigilarea sediului. Reprezentanţii societăţii sunt bănuiţi că ar fi înşelat mai multe persoane prin încasarea unor diferite sume de bani în vederea acordării unor credite cu dobânzi avantajoase, credite care n-au fost obţinute de solicitanţi.

La nivelul I.P.J. Timiş, sunt înregistrate cinci reclamaţii, poliţiştii de investigare a fraudelor efectuând cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare