Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Politistii din Timis, fapte bune pentru copii: ”Protejam oameni, ajutam oameni!”

- Advertisement -

Polițiștii din cadrul Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Timiș au adus zâmbetul pe chipurile unor copilași, care provin din familii cu posibilități financiare reduse, urmând motto-ul ”Binele pe care-l faci să nu-l gândești prea mult”.

Oamenii legii timișeni s-au gândit să facă un bine, în cursul zilei de ieri, vizitând o fetiță de 7 ani din Recaș, care este crescută doar de străbunica sa, dar și doi băieți, de 7 și 8 ani, din Timișoara, care se află în plasament la bunicii materni, cu scopul de a le aduce o mică bucurie.

Copiii au primit alimente și dulciuri, costuri ce au fost acoperite de bonurile de masă primite de polițiști în urma donării de sânge din cursul lunii Septembrie desfășurată în cadrul Campaniei ”Protejăm oameni, ajutăm oameni” – inițiată la nivelul I.P.J. Timiș.

Polițiștii s-au mobilizat pentru a doua oară și pentru o altă cauză nobilă: au donat sânge pentru cei aflați într-un impas al vieții. ”Echipa de colectă mobilă a Centrului Regional de Transfuzie Sangvină Timișoara s-a prezentat în zilele de 4 și 5 septembrie a.c., la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, unde au fost așteptați de polițiștii care doreau să se implice pentru a salva vieți”, amintesc reprezentanții oamenilor legii.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore