Dacă e sărbătoare, poliţiştii sunt din nou „la post”. Vezi câţi oameni ai legii „veghează” de Rusalii, în Timiş!

- Advertisement -

Cu ocazia sărbătoririi Rusaliilor vor avea loc manifestaţii cultural–artistice şi religioase, în aer liber, cu participarea unui public numeros şi un aflux al persoanelor care pleacă spre zonele turistice.

În perioada 7–9 iunie 2014, aproape 900 de poliţişti vor acţiona atât pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, cât şi în cadrul dispozitivelor suplimentare instituite în zona lăcaşurilor de cult sau de desfăşurare a manifestărilor publice circumscrise acestei sărbători. 510 dintre aceştia sunt de la ordine publică, 107 de la poliţia rutieră, restul fiind de la investigaţii criminale, investigarea fraudelor şi de la alte structuri.

Oamenii legii vor fi organizaţi în aproape 300 de patrule de ordine şi siguranţă publică şi rutieră, dintre care 226 auto şi 66 pedestre ce vor acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, precum şi pentru siguranţa traficului rutier.

Poliţiştii structurilor de poliţie transporturi vor efectua serviciul de patrulare pe 114 trenuri de călători, în şase aerogări, trei porturi, precum şi în 99 de staţii şi triaje de cale ferată.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Șeful Postului de Poliție din comuna Moșnița Nouă, pieton din cauza alcoolului

În data 6 octombrie 2023, în jurul orei 05:00,...

Anturaj select! Președintele CJ Timiș, prins între interlopii Bebe Sabie și Adrian Corduneanu

Și azi totul este, nu despre capacitățile manageriale ale...

Deputatul Ben Oni Ardelean, consilier onorific al prim-ministrului Florin Cîțu

Dintr-un foc, azi, încă prim-ministrul României, liberalul Florin Cîțu,...

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare