Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialDacă e sărbătoare, poliţiştii sunt din nou "la post". Vezi câţi oameni...

Dacă e sărbătoare, poliţiştii sunt din nou „la post”. Vezi câţi oameni ai legii „veghează” de Rusalii, în Timiş!

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Cu ocazia sărbătoririi Rusaliilor vor avea loc manifestaţii cultural–artistice şi religioase, în aer liber, cu participarea unui public numeros şi un aflux al persoanelor care pleacă spre zonele turistice.

În perioada 7–9 iunie 2014, aproape 900 de poliţişti vor acţiona atât pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, cât şi în cadrul dispozitivelor suplimentare instituite în zona lăcaşurilor de cult sau de desfăşurare a manifestărilor publice circumscrise acestei sărbători. 510 dintre aceştia sunt de la ordine publică, 107 de la poliţia rutieră, restul fiind de la investigaţii criminale, investigarea fraudelor şi de la alte structuri.

Oamenii legii vor fi organizaţi în aproape 300 de patrule de ordine şi siguranţă publică şi rutieră, dintre care 226 auto şi 66 pedestre ce vor acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, precum şi pentru siguranţa traficului rutier.

Poliţiştii structurilor de poliţie transporturi vor efectua serviciul de patrulare pe 114 trenuri de călători, în şase aerogări, trei porturi, precum şi în 99 de staţii şi triaje de cale ferată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Povești nemuritoare! Primarul Dominic Fritz se ia la trântă imaginară cu clanul Cârpaci, acum, după ce lupta s-a încheiat și e obligat să aplice...

Cu surle și trâmbițe, ieri, primarul Dominic Fritz a anunțat că municipalitatea a chemat...

Film artistic! TaximeTRISTUL-activist Simi Drăgoi de la firma ”Tudo” confundă extrem de grav ficțiunea cu realitatea!

Ca să o scurtăm: Simon Petru Drăgoi este una și aceeași persoană cu cel...

De-ale carnavalului! TaximeTRISTUL-activist Simi Drăgoi, spaima autorităților publice, șoferilor și a societăților de asigurări auto

Mai mult ca sigur, numele de Simion Petru Drăgoi nu spune mai nimic opiniei...