AcasăStiriSocialTrei INFRACȚIUNI rutiere dintr-un FOC! Vezi ce-au descoperit polițiștii azi-noapte

Trei INFRACȚIUNI rutiere dintr-un FOC! Vezi ce-au descoperit polițiștii azi-noapte

În noaptea de vineri spre sâmbătă, 27 septembrie 2014, în jurul orei 00:00, poliţiştii rutieri din județul Timiş au oprit pentru control un autoturism care circula pe raza localităţii Foeni. În urma verificărilor efectuate în baza de date, poliţiştii au constatat că şoferul, un tânăr de 25 ani, din localitatea Jamu Mare, tot de pe raza celui mai vestic județ din România, nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Oamenii legii au stabilit că autoturismul condus de către acesta nu este înmatriculat în vederea circulaţiei pe drumurile publice, având aplicate plăcuţe cu numere false de înmatriculare.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, punerea în circulaţie a unui autovehicul neînmatriculat şi punerea în circulaţie a unui autovehicul nu număr fals de înmatriculare.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente