Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Doi piloți timișoreni reprezintă România la etapa europeană de viteză în coastă Glasbach Rennen, în Germania

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

În perioada 26-27 iulie 2014 la Glasbach, în Germania, are loc o etapă a Campionatului European de Viteză în Coastă. Piloții timișoreni Raul Szene și Sorin Botez vor concura pe un Mitsubishi Evo 9, respectiv Mitsubishi Evo 6 TME.

Așteptările și emoțiile, de parte lor, sunt mari având în vedere că sunt singurii pițoti care vor reprezenta România la această etapă. Competiție vine imediat după etapa de la Sinaia, din cadrul Campionatului Național de Viteză în Coastă, unde Raul și-a adjudecat un meritat loc secund atât la clasa N4 cât și la grupa N. Ținând cont de ”apropierea” dintre cele două competiții, timpul de revizie și pregătire al mașinilor a fost unul foarte scurt, iar munca depusă de echipa tehnică a devenit una extrem de importantă.

”Mașinile sunt pregătite, noi suntem pregătiți împreună cu toată echipa tehnică. Ne dorim să fie o etapă de care să fim mândri, să avem un rezultat bun și să ne întoarcem cu bine acasă, cu un loc onorabil. Emoțiile și stresul sunt mari, deoarece suntem perfecționiști și ne dorim ca toul să mergă bine, deci sperăm să le facem față cu brio. Mulțumim pe această cale sponsorilor și partenerilor noștri, fără de care participarea noastră la această etapă nu ar fi fost posibilă: Kremsmueller România, BSSR Automotosport, DaSierra Consult, Kremsmueller Group, OfficeDent, BSSR Garage, întregii echipe tehnice, dar și partenerilor media www.voceatimisului.ro și autostiri.ro. Sperăm să îi facem mândri pe toți cei care ne susțin și ne încurajează și cărora, de asemenea, dorim să le mulțumim pe această cale. Vom reprezenta cu mândrie România” a spus Raul Szene, înainte de plecarea spre Germania.

Mașinile de concurs și piloții sunt, deja, pe drum spre marea provocare, iar cei care au posibilitatea și își doresc, iî pot susține chiar de la Glasbach, de pe margine.

Le urăm succes și să vină înapoi sănătoși și cu un rezultat cât mai bun!

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore