ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Migrantii care ajung in Romania, tot mai inventivi. Unde au fost gasiti de politistii de frontiera

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Tupeu fără limite din partea a doi migranți care au trecut ilegal granița pentru ajune în România și mai apoi au decis că e timpul să își continue periplul prin Europa înspre o țară mai bogată. Cei doi, un marocan și un irakian, au pus la cale un plan care ar fi trebuit să fie perfect însă care a fost dejucat de polițiștii de frontieră în doar câteva ore. După ce au primit azil în România, trasnfugii au spart geamul unui autovehicul care circula pe relația România –Franța pe platforma unui tren care pleca din Gara de Nord din Timișoara şi s-au ascuns în autovehicul. Migranții au fost prinși de polițiștii de frontieră în apropiere de Curtici și vor fi cercetați pentru trecerea ilegală de frontierei de stat.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore