Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Dosar penal pentru furtul unei biciclete din fața unui magazin, la Ciacova. Vezi CUM a fost FURATĂ

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Miercuri, 23 iulie a.c., în jurul orei 20:30, poliţiştii oraşului Ciacova au fost sesizaţi de către un tânăr de 24 de ani, despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras bicicleta, lăsată nesupravegheată pe perioada cât posesorul acesteia și-a făcut cupărăturile într-un magazin.

În urma investigaţiilor efectuate, la scurt timp după comiterea furtului, poliţiştii au identificat un bărbat de 43 de ani, din localitatea Obad, bănuit de furtul bicicletei. Hoțul a fost condus la sediul poliţiei, unde i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Bicicleta, în valoare de 300 de lei, a fost recuperată și predată tânărului, iar poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Ca-n vestul sălbatic! Proprietarii unei exploatații agricole, măcelăriți de hoții de fier vechi care încercau să le dezmembreze o combină de 16 tone

Ieri noaptea, frații Adrian și Dan Coroamă, agricultori de pe raza localității Parța –...

Poliția Rutieră Timiș a tăiat în carne vie

E greu de crezut că și azi mai sunt persoane care circulă pe drumurile...

Hoții de catalizatoare, din nou în acțiune! Doi tineri, prinși în flagrant de polițiști

Polițiștii Secției 5 Timișoara au surprins în flagrant doi tineri, de 21 și 24...