Alb-negrii s-au impus fața echipelor Fuzesgyarmat și Hajdusamson, în cantonamentul din Ungaria, la Fuzesgyarmat. Cele două partide s-au disputat pe durata a câte 45 de minute și s-au încheiat cu același scor, 2-0. ”Diferența de scor a fost însă mult mai mică față de cum au decurs ostilitățile contra celor două formații ce activează în liga a patra ungară” susțin oficialii bănățeni prin intermediul site-ului oficial al echipei timișorene.

În disputa cu localnicii, echipa din Fuzesgyarmat, Poli a bifat prima șansă de gol în minutul 5, când, mijlocașul nou-venit, Alexandru Lazăr a trimis de la 17 metri, din lovitură liberă, puțin pe lângă bară. Bara a fost luată la țintă de un alt nou-venit, în minutul 8, Stavric nereușind să-l învingă pe portarul advers după o acțiune ”unu la unu”, iar atacantul sârb avea să mai rateze o ocazie importantă în minutul 13 după un șut de la 17 metri. Lazăr. în două rânduri, Stavric din nou, și Bocșan, au mai fost aproape de gol, până la modificarea tabelei. Scorul a fost deschis în minutul 22, când Bărbuț, scăpat pe partea dreaptă, a driblat doi fundași și portarul și apoi a punctat, din unghi, de la șase metri. Boldea a consfințit scorul de 2-0 în minutul 35, cu o reluare din 12 metri, dar tot el a irosit o bună șansă în minutul 43, când a șutat alături din șase metri.

În acest prim test au jucat: Pap – Balaure, Bocșan, Cânu, Bălace, Lazăr, Boldea, Trandu, Bărbuț, Stavric, Popovici (minutul 27, Dragomir). Popovici a părăsit terenul în minutul 27 din cauza unei lovituri suferite la picior, dar nu are probleme grave.

Meciul doi a fost al brazilienilor care, sperăm noi, vor face spectacol pentru alb-negri și în competiția oficială. În disputa cu cei de la Hajdusamson echipa condusă de pe margine de Dan Alexa a dominat clar situația de pe teren. Pedro Henrique a fost cel care în minutele 3, 20 și 35 a fost aproape de a deschide scorul, dar nu a punctat după execuții din careul mare. Carlos Eduardo a deschis scorul în minutul 34, cu un șut din întoarcere din 11 metri. Același Henrique s-a răzbunat pentru șansele irosite marcând în minutul 45 cu un șut din 12 metri, după pasa lui Kneeshaw, care, în minutul 40, ratase o șansă uriașă. cu un șut alături din cinci metri.

Partida a doua a fost abordată cu: Nuno Claro – Belu, Scutaru, Todorov, Dragomir, Petre, Camara, Poparadu, Carlos Eduardo, Pedro Henrique, Kneeshaw.