Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportPoli Timișoara, alăturii de copiii de la ”Rudolf Walther”. Ce fac cei...

Poli Timișoara, alăturii de copiii de la ”Rudolf Walther”. Ce fac cei mici la meciul cu CSU Craiova FOTO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Alb-violeții de la Poli Timișoara, împreună cu managerul sportiv Daniel Stanciu și tehnicianul Dan Alexa, au fost prezenți vineri, 14 august 2015, într-o vizită la satul de copii ”Rudolf Walther” poliștii reușind să-i surprindă plăcut pe cei care învață sau locuiesc în primul sat de copii din România, constituit după 1990.

Zicu & Co. le-au făcut cadouri copiilor, aceștia primind seturi de rechizite școlare, oferite cu ajutorul unuia dintre sponsorii clubului timișorean. Bucuria copiilor a fost mare, mai ales că mulți dintre ei sunt poliști, ei urmând să asiste și la partida de sâmbătă, 15 august, cu Universitatea Craiova.

Cum Kinderzukunft – Fundația Rudolf Walther Filiala Timișoara este susținută și din Germania, unul dintre cei impresionați de proiect și de calitatea școlii a fost portarul bănățenilor Sascha Kirschstein: ”Sunt mândru, ca german, că putem să ajutăm acest sat de copii, mai ales că din Germania vine o contribuție de peste 50%”. Și George Neagu a fost bucuros că a putut să se afle alături de copii: ”A fost o vizită frumoasă și, deși copiii au probleme, este impresionat să vezi cu câtă bucurie și căldură ești primit!”. Elevii lui Dan Alexa s-au pozat cu copiii și au oferit autografe: ”Vă așteptăm la meciuri, să ne bucurăm împreună de victorii!”, a fost mesajul alb-violeților.

Relația cu Kinderzukunft – Fundația Rudolf Walther va continua, la meciul de sâmbătă copii din cadrul satului urmând să fie ”player escort” la ieșirea pe teren a celor două echipe. Acțiunea de astăzi a fost concepută de departamentul marketing-comunicare al clubului, cu susținerea sponsorului BNB.

Foto: ACS Poli Timisoara/Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe față! Primăria Giroc s-a luptat din greu să legalizeze intabularea caselor înșiruite din extravilan ale SC Minda & Mimo SRL, în ciuda deciziei...

Povestea de azi este una extrem de simplă și își are începuturile în primăvara...

Ca-n Poliția Română! Sub nasul agentului Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale Timișoara, studenta eminentă Denisa Tîrziu l-a iubit pe un cetățean...

Și, evident, subofițerul Inspectoratului de Poliție Timiș n-a mirosit absolut nimic. Nici că iubita...

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Retrogradata in Liga a III-a, Poli Timisoara este ”predata” de Nicolae Robu

Ajunsă în Liga a III-a și intrată în insolvență, echipa de fotbal Poli Timișoara...

Poli vrea puncte pe terenul liderului Ligii 2, Sportul Snagov. Rachita: Le stiu slabiciunile

Ocupanta ultimului loc în clasamentul Ligii 2, Poli Timișoara vrea sa scoata cat mai...

Poli Timisoara si-a luat mijlocas ofensiv de nationala! Doi veterani au parasit echipa

Doi dintre vechii componenți ai clubului de fotbal Poli Timișoara și-au reziliat înțelegerile cu...