Poli Timişoara a plecat înb urmă cu două zile în cel de-al doilea cantonament al pauzei competiţionale. După primul stagiu centralizat de pregătire desfăşurat la Timişoara, elevii lui Şunda se află acum în Turcia, acolo unde vor disputa şi câteva partide amicale.

Prima dintre acestea va avea loc chiar astăzi, 1 februarie 2014, cu începere de la ora 17:30, când bănăţenii vor da piept cu formaţia poloneză Gornik Zabrze. Echipa din ţara lui Lewandowski este între cele mai titrate din Polonia, Gornik cucerind de 14 ori titlul naţional, de şase ori Cupa Poloniei, o Supercupă a Poloniei, iar în 1970 a fost finalistă în Cupa Cupelor.

În actuala stagiune, polonezii stau mult mai bine în clasament decât bănăţenii, Gornik ocupând locul secund în ccompetiţia internă, cu 38 de puncte, la cinci lungimi de liderul Legia, în timp ce Poli se clasează pe 11 în Liga I, la 22 de puncte de liderul Astra Giurgiu.

Altfel, conducerea clubului bănăţean i-a permis jucătorului Jose Furtado să se pregătească alături de maghiarii de la Diósgyőr FC (locul 4 în prima ligă din ţara vecină), în speranţa că vârful, care nu a convins pe Bega, se va putea transfera din Banat.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.