Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Poli Timişoara în faţa primului amical din Antalya. Locul doi din Polonia – primul adversar al bănăţenilor

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Poli Timişoara a plecat înb urmă cu două zile în cel de-al doilea cantonament al pauzei competiţionale. După primul stagiu centralizat de pregătire desfăşurat la Timişoara, elevii lui Şunda se află acum în Turcia, acolo unde vor disputa şi câteva partide amicale.

Prima dintre acestea va avea loc chiar astăzi, 1 februarie 2014, cu începere de la ora 17:30, când bănăţenii vor da piept cu formaţia poloneză Gornik Zabrze. Echipa din ţara lui Lewandowski este între cele mai titrate din Polonia, Gornik cucerind de 14 ori titlul naţional, de şase ori Cupa Poloniei, o Supercupă a Poloniei, iar în 1970 a fost finalistă în Cupa Cupelor.

În actuala stagiune, polonezii stau mult mai bine în clasament decât bănăţenii, Gornik ocupând locul secund în ccompetiţia internă, cu 38 de puncte, la cinci lungimi de liderul Legia, în timp ce Poli se clasează pe 11 în Liga I, la 22 de puncte de liderul Astra Giurgiu.

Altfel, conducerea clubului bănăţean i-a permis jucătorului Jose Furtado să se pregătească alături de maghiarii de la Diósgyőr FC (locul 4 în prima ligă din ţara vecină), în speranţa că vârful, care nu a convins pe Bega, se va putea transfera din Banat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Flavius Biea, cantonament in Anglia. Lupta in ringul in care a intrat si Lennox Lewis

Pugilistul timișorean Flavius Biea nu şi-a aflat încă adversarul pe care îl va înfrunta...

Retrogradata in Liga a III-a, Poli Timisoara este ”predata” de Nicolae Robu

Ajunsă în Liga a III-a și intrată în insolvență, echipa de fotbal Poli Timișoara...

Destinatii exotice de vacanta, cu zbor direct din Timisoara

Începând din primăvara anului 2019, Aeroportul Internațional Timișoara ”leagă” capitala Banatului de o serie...