Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Poli Timişoara în faţa primului amical din Antalya. Locul doi din Polonia – primul adversar al bănăţenilor

- Advertisement -

Poli Timişoara a plecat înb urmă cu două zile în cel de-al doilea cantonament al pauzei competiţionale. După primul stagiu centralizat de pregătire desfăşurat la Timişoara, elevii lui Şunda se află acum în Turcia, acolo unde vor disputa şi câteva partide amicale.

Prima dintre acestea va avea loc chiar astăzi, 1 februarie 2014, cu începere de la ora 17:30, când bănăţenii vor da piept cu formaţia poloneză Gornik Zabrze. Echipa din ţara lui Lewandowski este între cele mai titrate din Polonia, Gornik cucerind de 14 ori titlul naţional, de şase ori Cupa Poloniei, o Supercupă a Poloniei, iar în 1970 a fost finalistă în Cupa Cupelor.

În actuala stagiune, polonezii stau mult mai bine în clasament decât bănăţenii, Gornik ocupând locul secund în ccompetiţia internă, cu 38 de puncte, la cinci lungimi de liderul Legia, în timp ce Poli se clasează pe 11 în Liga I, la 22 de puncte de liderul Astra Giurgiu.

Altfel, conducerea clubului bănăţean i-a permis jucătorului Jose Furtado să se pregătească alături de maghiarii de la Diósgyőr FC (locul 4 în prima ligă din ţara vecină), în speranţa că vârful, care nu a convins pe Bega, se va putea transfera din Banat.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore