Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportCampionul Daniel Corbeanu luptă din nou în afara ţării! "În România nu...

Campionul Daniel Corbeanu luptă din nou în afara ţării! „În România nu vrea nimeni să se bată cu el”

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Datorită faptului că antrenorul său vrea să-l vadă mai des în ring, iar în România sportivii nu prea se „înghesuie” să se lupte cu Daniel Corbeanu, luptătorul timişorean este nevoit să lupte numai în afara ţării.

Astfel, Corbeanu şi antrenorul său – Miki Viel – se vor deplasa în Belgia pentru următoarea confruntare. Cei doi pleacă pe data de 11 decembrie, pentru ca pe 14 Daniel să lupte în cadrul unei Gale ce va avea loc la Essen, eveniment cu ocazia căruia va lupta şi super-campionul Albert Kraus.

Opnonetul lui Corbeanu s-a născut în fosta U.R.S.S., dar este cetăţean german, deşi are un nume mai puţin obişnuit – Lom-Ali Eskijew, porecla sa fiind „Leon” (leul). Corbeanu şi Eskijew vor lupta la categoria 68 de kilograme, categorie în care Daniel va rămâne pentru meciurile ce vor urma în cariera sa. „Sper să ne întoarcem victorioşi” spune Miki Viel, antrenorul lui Corbeanu.

„Sunt pe ultima sută de metri cu pregătirea chiar dacă ştim foarte puţine despre adversar, singurul lucru pe care-l cunosc despre el este că vine din arte marţiale mixte (MMA – n.r.). Vom vedea ce va fi, dar sperăm să ne întoarcem cu un rezultat bun şi să facem din nou România mândră!” afirmă Corbeanu, care va lupta în cadrul acestei gale şi datorită promotorului Alex Baciu. (vezi foto cu unul dintre antrenamentele sportivului)

Pentru a afla mai multe date despre gala din Belgia, dar şi ce alt român va lupta în cadrul acestei gale, precum şi ceea ce spune antrenorul Miki Viel despre lipsa de adversari ai lui Corbeanu, vezi înregistrarea video de mai jos. Sportivul şi antrenorul său doreşte, prin intermediul nostru, să mulţumească susţinătorilor Atu Club şi Bellisima Gold.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Ca-n Poliția Română! Sub nasul agentului Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale Timișoara, studenta eminentă Denisa Tîrziu l-a iubit pe un cetățean...

Și, evident, subofițerul Inspectoratului de Poliție Timiș n-a mirosit absolut nimic. Nici că iubita...

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Gala „Noaptea Spartanilor 2”, cu Flavius Biea in main-event, LIVE la TV

Pugilistul timișorean Flavius Biea va boxa pe data de 28 iunie, în cadrul main-event-ului...

Patrick Pascotă, câștigător în prima etapă a Campionatului regional de Motocros de la Ianova

Duminică, 31 mai 2015, cu o zi înainte de Ziua Copiilor - 1 iunie,...

Luptătorul timișorean Daniel Corbeanu SE BATE, mâine, în Italia. Unde poți urmări meciul LIVE

Daniel Corbeanu, cel mai bun luptător K1 al momentului, din categoria sa, în Banat,...