Imagini spectaculoase de la prigoana mafioților și interlopilor, demolați în forță de curajosul Dominic Fritz

- Advertisement -
Dacă NU ați mai văzut o ușă, deschisă cu picamerul, acum, aveți ocazia! Da, nu cu berbecul, nu cu piciorul ci cu un utilaj greu de demolări în construcții. O splendoare, care nu denotă altceva decât forța și graba administrației Dominic Fritz de a reda patrimoniul timișorenilor, chipurile, furat de mafioți, interlopi și clanuri, sub oblăduirea fostului primar Nicolae Robu. De fapt, mai nou, după o evaluare mai atentă a USR, toți, niște șmecheri!

Dacă NU mai știți prin Timișoara vreun șantier, care se desfășoară de săptămâni întregi, mediatizat până dincolo de absurd și fără vreun afișaj la stradă, care să înștiințeze publicul cine și în ce bază legală dărâmă sau construiește, fără să fie amendat, ei, tot acum, aveți ocazia ca să vă delectați. Căci, nu-i așa, Timișoara este și trebuie să rămână orașul premierelor. Nici nu mai contează ce fel de premiere! 

Dacă, până acum, NU ați mai zărit, în plin centrul orașului de pe Bega, zeci de mașini instituționale, parcate pe spațiul verde, care să fi scăpat de vigilenta și zelul Poliției Locale, din nou, nu-i nicio problemă. Nu disperați! Acum, puteți privi că minuni se întâmplă și la Timișoara, chiar sub ochii forțelor de ordine, în administrația lui Dominic Fritz, una fără de cusur!

Și, mai presus de toate, dacă v-a ferit Dumnezeu de nenorociri, în sensul că nu v-a demolat Primăria Timișoara, în timp ce dispoziția edilului face obiectul unei acțiuni în instanță, pe zeci de motive, inclusiv ca e generalistă, atunci chiar sunteți norocoși. Mai mult ca sigur trăiți în alt oraș, altul decât Timișoara! Că doar aici, te poate demola administrația locală, în plin litigiu judecătoresc, că doar aici îți poate pune în cârcă construirea unor clădiri, când nici nu erai născut și tot aici, orice acțiune legală întreprinzi, este interpretată ca amenințare și tracasare la adresa inegalabilului și incontestabilului Dominic Fritz.

În rest, toate bune și frumoase. În special pentru că, de la niște acareturi și anexe, construite fără autorizație de comuniști, din cauza demolărilor în forță, acum, tot ce este împrejur și LEGAL, trebuie făcut una cu pământul, pe motiv că există risc de prăbușire și că structurile de rezistență sunt afectate! Mișto, nu? Și poezia e doar verbală că nimeni, până-n zi de azi, nu a văzut vreo expertiză tehnică care să confirme teoriile administrației locale, conduse de Dominic Fritz. Ceea ce nu face decât să reconfirme că, dincolo de povestea cu coridorul verde și recuperarea patrimoniului timișorenilor, există un alt interes imobiliar. Altul decât cel al clanurilor, interlopilor și mafioților conduși de Nicolae Robu.

Vizionare plăcută, că aveți de toate!

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare