Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Squash Club vă invită la o nouă ediţie a „Timişoara Squash Open”, la început de noiembrie

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
21.4 ° C
21.7 °
20.1 °
45 %
2.1kmh
0 %
sâm
21 °
Dum
23 °
lun
24 °
mar
25 °
mie
25 °
Toţi iubitorii acestui sport, fie băieţi fie fete, atât din Timişoara cât şi din alte oraşe, sunt aşteptaţi să ia parte la această competiţie, putându-se înscrie în concurs la adresa de email: contact@squashtimisoara.com sau la numărul de telefon: 0721.868.477.

Taxa de participare este de 30 de lei de persoană, iar numărul maxim de participanţi ce pot fi înscrişi în competiţie este de 32.

Sistemul de joc

Concursul debutează sâmbătă, 2 noiembrie 2013, de la ora 10:00, cu faza grupelor, care vor fi constituite din 3,4 sau 5 jucători în funcţie de numărul de participanţi, urmând ca primii doi clasaţi din fiecare grupă să se califice în faza eliminatorie (optimi, sferturi, semifinale, finale) care va avea startul a doua zi, duminică, de la ora 10:00.

În prima parte a competiţiei, adică în grupe, se va juca după sistemul cel mai bun din trei seturi, urmând ca în partea eliminatorie să fie folosit sistemul cu cel mai bun din cinci seturi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare