rcm-u18-ungaria-u18

Duminică 16 martie 2014, arena Gheorghe Răşcanu, din Ronaţ, va fi gazda unei întâlniri importante pe care juniorii U18 ai RCM Timişoara o vor susţine în compania naţionalei de rugby U18 a Ungariei.

Dacă în toamnă, pe malurile Begăi au poposit cei de la Bethany School-Kent, duminică naţionala U18 de rugby a Ungariei vine la Timişoara pentru un meci test de evaluare. În partida tur disputată de juniorii RCM în Ungaria, galben-albaştrii au caştigat cu scorul de 31-5.

Acţiunea face parte din programul de pregătire pentru campionatul naţional în care juniorii RCM-ului vor fi angrenaţi. Printre altele, această partidă îşi propune să deschidă noi posibilităţi de dezvoltare tinerilor jucători de rugby din Capitala Bnatului dar şi parteneriatelor internaţionale între cluburile de rugby. Prin aceste metode, clubul din Ronaţ doreşte să îşi arate susţinerea atât pentru fenomenul rugby-istic din România, cât şi pentru viitorul sportului timişorean.

La partida de duminică şi-au anunţat participarea Preşedintele Federaţiei Maghiare de Rugby, importanţi membri ai Federaţiei Maghiare de Rugby precum şi reprezentanţi ai autorităţilor locale.

Meciul test dintre RCM Timișoara U18 şi Ungaria U18 se va desfășura duminică, începând cu ora 14:00, pe stadionul Gheorghe Răşcanu din cartierul Ronaţ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here