ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

2014 – Anul bicicletei, la Timişoara. Vezi ce proiecte are „Verde pentru biciclete” în acest an

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

„Declarăm anul 2014 – Anul Bicicletei! Motivele care stau la baza afirmaţiei noastre sunt numeroase: de la sănătatea proprie la cea a oraşului, de la lucrările de reamenajare la economisirea de timp şi bani, de la tendinţa de a face mai multă mişcare la life-style” susţine Romina Faur, coordonator “Verde pentru Biciclete”.

Proiectele şi acţiunile prevăzute în acest an vin să susţină această idee:
1. Campanie online de conştientizare şi educare, cu accent pe regulile de circulaţie în trafic 17 martie – 17 iunie 2014;
2. Pedalarea de Primăvară – 6 aprilie 2014;
3. Business pe bicicletă – 22 mai 2014;
4. Cochete pe biciclete – 24 mai 2014;
5. Ture cicliste bănăţene şi proiecţii de filme pe tematică ciclistă – iunie-august 2014;
6. Cupa Arsenal Park – 3 august 2014;
7. Concurs foto ”Biciclişti în Timişoara” – septembrie 2014;
8. Numărătoarea de Toamnă – octombrie 2014.

În afară de aceste evenimente lunare, „Verde pentru biciclete” mai are drept obiective:
• Continuarea campaniei ”Și eu susţin Verde pentru Biciclete”;
• Participări la Festivalul Plai şi Săptămâna Mobilităţii Europene.

Pedalarea de Primăvară – concept şi acţiuni

Prima ieşire pe biciclete va avea loc pe 6 aprilie 2014. Bicicliştii vor fi aşteptaţi începând cu ora 10:00 pe platforma Timco (Str. Circumvalaţiunii), iar la ora 11:00 aceştia vor pleca pe traseu. Tema plimbării este: ”Şi eu iubesc Verde pentru Biciclete”.

Campania “Verde pentru Biciclete” este prima iniţiativă din Timişoara care încurajează adoptarea mersului pe bicicletă ca şi alternativă ecologică pentru deplasarea prin oraş. Scopul este de a atrage atenţia asupra importanţei şi beneficiilor mersului pe bicicletă, de a evidenţia faptul că există biciclişti pe străzile oraşului şi de a atrage sprijinul autorităţilor locale pentru construirea mai multor piste pentru biciclete. Până in momentul de faţă, pe străzile din Timişoara circulă aproximativ 14.000 de biciclişti cu număr „Verde pentru Biciclete”, număr care este în continuă creştere de la an la an, în afara celor „înmatriculaţi” existând alte câteva mii.

Foto: fondosblackberry.com

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore