ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

MODIFICĂRI importante în CODUL RUTIER, începând de azi

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Bicicliştii pot circula pe banda întâi, cât mai aproape de bordură, acolo unde nu există piste speciale amenajate pentru ei, iar motocicliştii nu mai au voie să transporte pasageri băuţi, conform noilor modificări aduse Codului Rutier, care intră în vigoare joi, 8 august 2013. În plus, bicicliştii trebuie să aibă un act de identitate asupra lor şi să coboare de pe bicicletă când traversează pe la trecerile pentru pietoni.

Acolo unde nu există piste special amenajate pentru biciclişti, aceştia pot circula pe banda întâi, cât mai aproape de bordură, astfel încât să nu încurce circulaţia. Tot potrivit noilor prevederi introduse de azi în Codul Rutier, atât bicicliştii, cât şi mopediştii au obligaţia să circule pe un singur rând, unul în spatele celuilalt.

În plus, un biciclist care circulă pe trotuar, pe pista special amenjată, este obligat să coboare de pe vehicul atunci când traversează pe la trecerile pentru pietoni.

În ce priveşte modificările aduse examenului pentru permisul auto, proba teoretică este valabilă un an de la promovare, fără a fi nevoie să fie susţinută din nou în acest interval.

În acelaşi timp, cei care posedă permise auto din categoria B, BE, C sau CE au dreptul să conducă şi tractoare.

 

 

 

 

 

Sursa:rtv.net

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore