ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Stoia: „3.000 de lei să fie amenda pentru motocicliştii care-şi turează aiurea motoarele”

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Conform unei hotărâri a Consiliului Local, care datează din 2007, actualizată, cei care turează excesiv motoarele pot fi sancţionaţi cu amenzi ce pornesc de la 800 de lei şi pot atinge un maximum de 2.500 de lei.

„Vicele” Traian Stoia nu este mulţumit însă de valoarea sancţiunilor şi propune modificarea acestor sume, acesta dorind ca amenda minimă să pornească de la 3.000 de lei. „Bucureştiul are o hotărâre dată de Consiliul General al Capitalei, în care se specifică destul de clar faptul că motocicliştii care îşi ambalează motoarele excesiv sunt amendaţi cu 3.000 de lei. Ar trebui să copiem şi noi hotărârea de la Bucureşti şi amenda minimă să fie 3.000 de lei, fără discuţii. Dacă amenda la Bucureşti poate fi atât de mare, de ce nu s-ar putea şi la Timişoara?” a explicat vineri, Traian Stoia, în cadrul unei conferinţe susţinute la Primărie.

Propunerea edilului va fi trecută pe ordinea de zi Consiliului Local, care va lua decizia finală şi va modifica, sau nu, actul normativ ce datează din 2007.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore