Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieRobu sare la gâtul lui Titu Bojin: "În viaţa mea nu am...

Robu sare la gâtul lui Titu Bojin: „În viaţa mea nu am mai auzit atâtea neadevăruri”

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

După ce în urmă cu doar câteva zile Bojin şi Grindeanu, mai marii PSD Timiş, susţineau cu tărie că Guvernul Ponta este un adevărat susţinător al proiectelor Timişoarei şi Timişului în general, primarul Timişoarei iese la atac. Robu se „scuză” de întârzierea cu care îşi exprimă punctul de vedere spunând că „Abia astăzi, 11.04.2014, am avut ocazia să urmăresc declaraţiile conducerii PSD, tandemul Titu Bojin – Sorin Grindeanu, privind pretinsa susţinere de către Guvernul Ponta a proiectelor Timişoarei” explică edilul Timişoarei.

Acesta îi acuză pe cei doi social-democraţi de faptul că mint cu desăvârşire, cu atât mai mult cu cât din partea Bucureştiului, în 2014, judeţul Timiş a primit „0” lei.

„Stimaţi timişoreni, în viaţa mea nu am mai auzit atâtea neadevăruri, şi, atenţie, încă n-am intrat oficial în campanie! Păi, din spusele celor doi, Timişoara şi Timişul ar fi primit cei mai mulţi bani din întreaga ţară! Mai mult, dl. Titu Bojin vorbeşte despre proiectele Timişoarei şi ale oraşelor şi comunelor din judeţ, realizate din bani europeni câştigaţi de Primăriile lor sau din venituri proprii, ca şi cum Guvernul Ponta şi Consiliul Judeţean, respectiv dânsul, ca preşedinte al Consiliului Judeţean, ar avea vreun merit pentru ele. Vă spun eu cum stau lucrurile, stimaţi timişoreni:

1. Zero implicare, zero merit al acestor oameni şi al PSD vis-a-vis de TOATE proiectele pe care le-aţi văzut finalizate sau în lucru în Timişoara! TOATE acestea sunt realizate cu venituri proprii şi/sau fonduri europene, prin truda Primăriei şi numai a Primăriei!
2. Zero lei de la bugetul de stat al României – singurul gestionat de Guvern după propria voinţă -, pentru proiectele de interes major pentru Timişoara ce ţin direct de Guvern şi nu de Primărie sau de Consiliul Judeţean!

Să le luăm pe rând:
1. Centura de Sud: ZERO LEI
2. Centura de Vest: ZERO LEI
3. Racordul de la intrarea dinspre Arad la autostradă: ZERO LEI
4. Spitalul Regional: ZERO LEI
5. Gara de Nord: ZERO LEI

Şi, să mai luăm pe rând şi câteva obiective ale Timişoarei pentru care s-ar fi putut acorda fonduri europene 2007-2013 la redistribuire, la final de exerciţiu 2007-2013:
1. Liceul Lenau: ZERO LEI
2. Liceul Loga: ZERO LEI
3. Liceul Calderon: ZERO LEI
4. Spitalul de Copii: ZERO LEI

Dacă lucrurile stau altfel de cum le prezint eu, îi rog pe Titu Bojin şi pe Sorin Grindeanu să scrie în dreptul textului „ZERO LEI” afirmat de mine, sumele pe care pretind ei că le-ar fi dat Guvernul Ponta.

Atenţie: sumele date, nu promisiunile de campanie, în care oricum NU CREDE NIMENI, fiind clar pentru oricine că ele reprezintă pur şi simplu MINCIUNI, ca în toată istoria PSD!” se arată într-un comunicat de presă semnat Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Povești nemuritoare! Primarul Dominic Fritz se ia la trântă imaginară cu clanul Cârpaci, acum, după ce lupta s-a încheiat și e obligat să aplice...

Cu surle și trâmbițe, ieri, primarul Dominic Fritz a anunțat că municipalitatea a chemat...

Ruben Lațcău a semnat în numele lui Nicolae Robu un contract de dirigenție de șantier

Că useriștii au vise umede, ori de câte ori vine vorba despre Nicolae Robu,...