Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Nicolae Robu face un anunț de ultimă oră! ”În decembrie se dă în folosință!” FOTO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Edilul-șef al Timișoarei a anunțat miercuri, 22 octombrie, că muncitorii au încheiat lucrările de montare în sol a stației de pompare și a celor două rezervoare aferente, toate acestea aflându-se la o adâncime de 14 metri față de nivelul solului. ”Stația de pompare și ambele rezervoare conexe au fost montate la -14 m adâncime. Urmează acoperirea/îngroparea lor, apoi turnarea pe deasupra a betonului de egalizare, hidroizolarea acestuia, realizarea armăturii pentru radier (radier=fundație) și turnarea stratului de 80 cm de beton în care acesta consistă, apoi realizarea unui nou strat de hidroizolație, turnarea asfaltului de bază, turnarea asfaltului de suprafață/de uzură, marcarea și… darea în folosință” a explicat Robu pașii care necesită făcuți până la închiderea șantierului.

Edilul a avut ”curaj” să avanseze și un termen aproximativ pentru închiderea șantierului, asta în pofida stării vremii, care se anunță total potrivnică muncii pe șantier, în aer liber, așa cum este cel în cauză. ”Cand? Decembrie 2014! În pofida condițiilor meteo total ostile”, Robu arătând cu ajutorul celei de-a doua imgini că pe șantier se lucrează la capacitate maximă, muncitorii fiind echipați cu pelerine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare