Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Timișoara a rămas fără un super-autoshow pentru că Aeroportul este ”tarlaua privată” a PSD-istului Daniel Idolu!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

Aeroportul Internațional ”Traian Vuia” Timișoara putea fi gazda unui super-spectacol automobilistic, care atrage la fiecare ”etapă” mii și mii de spectatori, însă datorită ”încrengăturilor” politice ale PSD, care conduc instituția de la marginea orașului de pe Bega, show-ul a fost relocat la Arad, acolo unde nimeni nu pune bețe-n roate doar de dragul de a închide gura cuiva.

Facem referire la Cursa de accelerare pe o distanță de 402 metri, sau dragracing așa cum este cunoscută de pasionații acestui tip de concurs. Pe scurt, competiția se rezumă la organizarea de ”liniuțe” într-un mediu organizat, legal și, nu în ultimul rând, spectaculos.

Întrucât am considerat că acest tip de spectacol merită să ”ajungă” și în orașul de pe Bega, am decis să sprijim organizatorii să aducă o etapă a acestei competiții auto și la noi, însă unul dintre reporterii Vocea Timișului s-a lovit de latura politică a ”ecuației”! Mai exact, colegul nostru a luat legătura cu directorul general al Aeroportului Internațional Timișoara, Daniel Idolu, aceasta fiind reprezentantul uneia dintre cele mai indicate locații de desfășurare a unei etape de dragracing, dar și cu directorul administrativ al aceleiași instituții, Alfred Simonis, ambii consilieri locali și membrii PSD Timiș.

Idolu a devenit foarte amabil când i-a fost expusă problema, însă a avut de pus o condiție absolut halucinantă, din punctul nostru de vedere cel puțin. Acesta a condiționat posibilitatea organizării acestui concurs auto, dacă încetăm cu publicarea unor materiale ”defăimătoare” la adresa AIT, sau pe înțelesul tuturor, permitea organizarea curselor de dragracing cu condiția ca Vocea Timișului să nu mai facă publice ”furăciunile” pe care Idolu și ai săi le fac la Aeroport.

Am încercat și ”mai sus” discutând chiar și cu președintele Consiliului Județean Timiș, Titu Bojin, cel mai mare om al instituției care ”deține” Aeroportul, de altfel și șef de partid peste Idolu și Simonis. Bojin, în stilu-i caracteristic, ne-a asigurat că totul se va rezolva, însă nimic concret și uite-așa organizatorii s-au reorientat alegând să facă această etapă pe pista Aeroportului din Arad. Competiția sportivă a celor mai puternice mașini din țară, dar și din țările vecine, va avea loc sâmbătă și duminică, 25, respectiv 26 octombrie 2014. Evenimentul a fost programat ca în ambele zile să se desfășoare de la ora 10:00 până în jurul orei 18:00.

Cursele de accelerare pe distanța de 402 metri sunt organizate în țara noastră de câțiva ani de zile, aceasta fiind singura competiție unde pasionații de ”liniuțe” pot participa legal, însă acesta nu pare a fi un eveniment de luat în seamă, întrucât din asta niciun politician nu ”câștigă” nimic.

Organizatorii speră ca în 2015 să poată totuși organiza o etapă a Campionatului Național de Dragracing, la Timișoara, iar deschidere pentru aceasta am găsit tocmai la primarul capitalei Banatului, Nicolae Robu, care ne-a spus că anul viitor va face tot ce-i stă în putință pentru ca Timișoara să fie gazda unei astfel de competiții, atât de îndrăgită de tinerii care au adrenalina la cote ridicate. Primăria Timișoara pare dispusă să închidă un bulevard mare din oraș pentru a putea găzdui acest gen de competiție, ținând cont de faptul că e nevoie de o ”pistă” de peste 1.000 de metri lungime și minimum echivalentul a patru benzi de circulație, plus spațiul destinat spectatorilor care vor să asiste și aceștia nu sunt deloc puțini.

Urmărește-ne pe Google News

4 COMENTARII

  1. Cel mai mare hot si spagar din Timisoara acest director . De ce tace procuratura ? Cat mai trebuie sa scrie jurnalisti ca procuratura sa faca ceva? Pai aici in acest articol este o denuntare clara a unui santaj ordinar a acestui director. Ce dovada mai clara vreti ? Jurnalistul spune ca a fost conditionat si santajat pentru a putea face aceasta manifestare publica intr-o institutie publica ? Ce poate fi mai clar ca acest denunt public? Chiar trebuie facuta o plangere la CSM sau la parchet general ca cei ce trebuie sa se autosezisese sa o faca?

  2. Felicitari pentru articol! S-a pus punctul pe i!
    Fratilor,in momentul in care unul dintre cel mai mare corupt, mincinos, santajist,etc este la conducerea unui aeroport (fie el national sau international)doar pentru ca este sustinut politic ,NU putem vorbi despre lege, pentru ca ea nu exista.

  3. Pai da…..Idolu are impresia ca Aeroportul e mostenire de familie si poate face ce vrea. Mai tanarul consilier Simonis,initiat si el in tainele FURACIUNILOR de pe Aeroport in loc sa ajute la organizarea unui astfel de eveniment are treaba cu ce face Robu, nu se uita la el in curte ca SPAGA SI CORUPTIA e la rang de ARTA pe Aeroport. Bravo pesedistilor, curand va viziteaza DNA-UL si pe voi stati linistiti. 😉

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare