Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Timişoara mai are o stradă nouă. Numele îi va fi dat chiar de timişoreni!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
câțiva nori
-2.3 ° C
-0.9 °
-2.8 °
89 %
3.1kmh
12 %
joi
8 °
vin
18 °
sâm
16 °
Dum
6 °
lun
-0 °

Timişorenii sunt obişnuiţi ca lucrările de construcţie din oraş să îşi depăşească de obicei termenul limită, şi astfel niciodată să nu fie terminate la timp. Insă noua stradă inaugurată de Primarul Nicolae Robu a avut  termen de finalizare chiar data de astăzi – 8 octombrie 2013, pe care a reuşit cu succes să îl respecte.

Proaspăta stradă se află în zona Buziaşului, aproape de cimitir şi face legătura între străzile Torac şi Stan Vidrighin. Strada nu are o lungime foarte mare ci parcurge un traseu de aproximativ 400 de metri.  Scopul străzii a fost de a accesibiliza şoferilor legătura cu zona Câmpului. În prelungirea străzii urmează strada Dr.Aurel Păunescu-Podeanu.

Strada are trotuare pe ambele părţi, şi o pistă lată de biciclete pe una din părţile laterale. Mai putem găsi şi 40 de locuri de parcare, iar în curând se vor planta 52 de arbuşti care să înfrumuseţeze aspectul străzii şi mai mult. Ce este special la această stradă este structura utilităţilor necesare funcţionării ei  – “Avem toate utilităţile în subteran şi sub trotuare, nu sub carosabil. Nu mai vedem nici capace de acces la canale şi nici măcar gurile de scurgere a apei pluviale. Acestea sunt puse în lateral, încât pe carosabil să se circule impecabil. Nu va fi loc de niciun cablu aerian, pentru că avem tubulaturi in subteran” – a spus primarul Nicolae Robu

Administraţia actuală continuă lucrările la structura oraşului, următoarea stradă pe listă care va fi reabilitată pentru a fi pusă în funcţionare este tot în zona Buziaşului – strada Francesco Illy, sau sub vechea denumire de strada Constructorilor.

Sursa foto:  www.pentrutimisoara.ro

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare