Primarul Robu își întărește promisiunile în ceea ce privește Podul Michelangelo

0
586

Sub pretextul că, toate lucrările sau majoritatea au fost finalizate fie la data stabilită sau chiar mai devreme, Nicolae Robu apelează la răbdarea și înțelegerea timișenilor ai căror nervi sunt deja întinși la maximum din pricina traficul haotic. Primarul dă ca „dovadă” finalizarea proiectului din intersecția Bălcescu, unul care de asemenea, a iscat nămol, agitație și indignare în rândul locuitorilor.

„Sunt, la ora actuală, peste 50 de şantiere în oraşul nostru, stimaţi timişoreni şi vă asigur că pe toate se lucrează”, mărturisește primarul pentru a calma spiritele. De asemenea, ne asigură că lucrările merg foarte bine în cadrul podului Michelangelo iar în perioada imediat următoare, adică 1-15 noiembrie există toate şansele să  dea drumul circulației peste pod și peste noul subpasaj, în direcția axei sud-nord.

Graficul inițial al lucrărilor arăta că acest lucru ar fi fost posibil abia în primăvara anului viitor. Traficul se va face ( dacă va fi posibil până atunci) pe Bd. Independenţei- Piaţa Bălcescu- Bd. Mihai Viteazu- Bd. 20 Decembrie 1989.

 

 

Spune-ţi opinia civilizat!