Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Primarul Robu își întărește promisiunile în ceea ce privește Podul Michelangelo

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Sub pretextul că, toate lucrările sau majoritatea au fost finalizate fie la data stabilită sau chiar mai devreme, Nicolae Robu apelează la răbdarea și înțelegerea timișenilor ai căror nervi sunt deja întinși la maximum din pricina traficul haotic. Primarul dă ca „dovadă” finalizarea proiectului din intersecția Bălcescu, unul care de asemenea, a iscat nămol, agitație și indignare în rândul locuitorilor.

„Sunt, la ora actuală, peste 50 de şantiere în oraşul nostru, stimaţi timişoreni şi vă asigur că pe toate se lucrează”, mărturisește primarul pentru a calma spiritele. De asemenea, ne asigură că lucrările merg foarte bine în cadrul podului Michelangelo iar în perioada imediat următoare, adică 1-15 noiembrie există toate şansele să  dea drumul circulației peste pod și peste noul subpasaj, în direcția axei sud-nord.

Graficul inițial al lucrărilor arăta că acest lucru ar fi fost posibil abia în primăvara anului viitor. Traficul se va face ( dacă va fi posibil până atunci) pe Bd. Independenţei- Piaţa Bălcescu- Bd. Mihai Viteazu- Bd. 20 Decembrie 1989.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Povești nemuritoare! Primarul Dominic Fritz se ia la trântă imaginară cu clanul Cârpaci, acum, după ce lupta s-a încheiat și e obligat să aplice...

Cu surle și trâmbițe, ieri, primarul Dominic Fritz a anunțat că municipalitatea a chemat...

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...