Mos-Craciun-a-coborat-din-balcon-10

Centrul Timişoarei a fost animat sâmbătă seara de mai mult de 100 de copii, iar pe lângă aceştia părinţi şi bunici, dar mai ales Moş Crăciun şi alaiul său format din spiriduşui, renii buclucaşi, dar şi poveşti şi nelipsiţii brazi de Crăciun.

Renul Rudolf a sosit înaintea lui Moş crăciun, care a coborât din balconul Operei şi le-a împărţit cadouri micuţilor care i-au trimis scrisori, dar şi celorlalţi. Scrisorile s-au putut depune în urna aflată lângă bradul din Piaţa Victoriei, însă cadouri au primit toţi micuţii, cu ajutorul sponsorilor. Nu mai puţin de 300 de cadouri a avut de împărţit Moş Crăciun, acestea constând în jucării, rechizite şcolare, cărţi de colorat şi multe altele.

Întâmpinarea lui Moş Crăciun au făcut-o cei de la Teatrul de Copii „Merlin”, care au avut un spectacol special în care au angrenat şi publicul prezent, prin jocuri şi multe dansuri.

Evenimentul a fost pus la cale de Primăria Municipiului Timişoara, primarul Nicolae Robu fiind de faţă la eveniment. Vezi în videoclipul de mai jos ce spune Robu despre acest eveniment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.