Centrul Timişoarei a fost animat sâmbătă seara de mai mult de 100 de copii, iar pe lângă aceştia părinţi şi bunici, dar mai ales Moş Crăciun şi alaiul său format din spiriduşui, renii buclucaşi, dar şi poveşti şi nelipsiţii brazi de Crăciun.

Renul Rudolf a sosit înaintea lui Moş crăciun, care a coborât din balconul Operei şi le-a împărţit cadouri micuţilor care i-au trimis scrisori, dar şi celorlalţi. Scrisorile s-au putut depune în urna aflată lângă bradul din Piaţa Victoriei, însă cadouri au primit toţi micuţii, cu ajutorul sponsorilor. Nu mai puţin de 300 de cadouri a avut de împărţit Moş Crăciun, acestea constând în jucării, rechizite şcolare, cărţi de colorat şi multe altele.

Întâmpinarea lui Moş Crăciun au făcut-o cei de la Teatrul de Copii „Merlin”, care au avut un spectacol special în care au angrenat şi publicul prezent, prin jocuri şi multe dansuri.

Evenimentul a fost pus la cale de Primăria Municipiului Timişoara, primarul Nicolae Robu fiind de faţă la eveniment. Vezi în videoclipul de mai jos ce spune Robu despre acest eveniment.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.