Noua clădire a Spitalului de Copii „Louis Țurcanu” prinde contur. Câte niveluri au fost terminate

- Advertisement -

Lucrările la un nou corp de clădire al Spitalului de Copii „Louis Țurcanu” avansează. Noua construcție a spitalului de copii din Timișoara va avea opt niveluri în interiorul cărora vor fi Unitatea de Primiri Urgențe, secții de radiologie, ortopedie, chirurgie, bloc operator, laboratoare și policlinică, saloane de prematuri și terapie intensivă.

Nu mai puțin de cinci din cele opt niveluri au fost deja ridicate, iar primarul Timișoarei, Nicolae Robu, nu a ezitat să anunțe pe Facebook. ”Noua clădire a spitalului de copii se înalţă frumos! Demisolul, parterul şi etajele I-III – adică: 5 din cele 8 niveluri- ale noii clădiri a Spitalului de Copii din Timişoara sunt deja ridicate! Acum se lucrează la etajul IV. Am promis, facem”, a specificat Nicolae Robu, încheind și cu un îndemn către prietenii virtuali de a aprecia realizarea.

După câte se pare, Guvernul nu a contribuit cu nicio sumă de bani pentru lucrare, plățile fiind făcute din bugetul loca. Suprafața pe care se va întinde clădirea va fi de peste 8.000 de metri pătrați.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img