Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieNoua clădire a Spitalului de Copii „Louis Țurcanu” prinde contur. Câte niveluri...

Noua clădire a Spitalului de Copii „Louis Țurcanu” prinde contur. Câte niveluri au fost terminate

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Lucrările la un nou corp de clădire al Spitalului de Copii „Louis Țurcanu” avansează. Noua construcție a spitalului de copii din Timișoara va avea opt niveluri în interiorul cărora vor fi Unitatea de Primiri Urgențe, secții de radiologie, ortopedie, chirurgie, bloc operator, laboratoare și policlinică, saloane de prematuri și terapie intensivă.

Nu mai puțin de cinci din cele opt niveluri au fost deja ridicate, iar primarul Timișoarei, Nicolae Robu, nu a ezitat să anunțe pe Facebook. ”Noua clădire a spitalului de copii se înalţă frumos! Demisolul, parterul şi etajele I-III – adică: 5 din cele 8 niveluri- ale noii clădiri a Spitalului de Copii din Timişoara sunt deja ridicate! Acum se lucrează la etajul IV. Am promis, facem”, a specificat Nicolae Robu, încheind și cu un îndemn către prietenii virtuali de a aprecia realizarea.

După câte se pare, Guvernul nu a contribuit cu nicio sumă de bani pentru lucrare, plățile fiind făcute din bugetul loca. Suprafața pe care se va întinde clădirea va fi de peste 8.000 de metri pătrați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe față! Primăria Giroc s-a luptat din greu să legalizeze intabularea caselor înșiruite din extravilan ale SC Minda & Mimo SRL, în ciuda deciziei...

Povestea de azi este una extrem de simplă și își are începuturile în primăvara...

Ca-n Poliția Română! Sub nasul agentului Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale Timișoara, studenta eminentă Denisa Tîrziu l-a iubit pe un cetățean...

Și, evident, subofițerul Inspectoratului de Poliție Timiș n-a mirosit absolut nimic. Nici că iubita...

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare