ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Timishort, la a șaptea ediție. Ce categorie rezervată copiilor va debuta anul acesta

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Sfârșit de săptămână plin de scurtmetraje pentru timișorenii care vor participa la Festivalul Internațional de Film Timishort. Gala de deschidere va avea loc joi, 15 octombrie, la Cinema Timiș, începând cu ora 19.00, iar festivalul va avea loc în perioada 15 – 18 octombrie la Cinema Timiș, Ambasada și Sala 2 a Teatrului Național Timișoara.

Anul acesta, Timishort își propune să pornească o tradiție nouă prin debutul categoriei de scurtmetraje dedicate copiilor: TimiKids. Secțiunea va fi difuzată vineri, 16 octombrie, ora 12.00, la Cinema Timiș. Datorită parteneriatului cu Sfera Timișoarei, la proiecții vor putea fi prezenți copii din centrele de proiecție alături de școlarii de la Liceul Teoretic Nikolaus Lenau și de la Liceul Pedagogic Carmen Sylva.

Peste 100 de scurtmetraje din România, dar și din alte țări, vor concura pentru premiile Timishort. Regizori din peste 20 de țări vor lua parte la proiecții și vor răspunde la întrebările publicului. Decernarea trofeelor va avea loc duminică, de la ora 20.00, la Cinema Timiș, când vor fi proiectate încă o dată filmele câștigătoarea din cadrul competiției naționale, internaționale și Videorama – secțiunea filmelor experimentale.

Ajuns la a VII-a ediție, Timishort îl are ca invitat special pe regizorul Andrew Brand, a cărui activitate va fi prezentată la Timishort. Scurtmetrajele lui cuprind o gamă largă de genuri, de la dramă, horror sau animație până la documentar experimental.

Festivalul Internațional de Film Timishort este organizat de Asociația Română a Filmului Independent, cu suportul Primăriei și al Consiliului Local Timișoara și al Centrului Național al Cinematografiei, în parteneriat cu Centrul Cultural German Timișoara, Institutul Cultural Polonez și susținut de Ambasada, Digi și Huawei.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore