Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Jandarmii timișoreni au DONAT sânge și au primit bonuri de masă. Ce au făcut cu ele a surprins pe toată lumea FOTO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Vineri, 19 septembrie 2014, a fost ultima zi de participare a jandarmilor la campania de donare de sânge iniţiată în luna august. Luptătorii detaşamentului antiterorist din Gruparea de Jandarmi Mobilă Timişoara, au donat sânge, iar cu bonurile de masă primite ca urmare a gestului lor au făcut senzație.

Aceștia au cumpărat produse alimentare pe care le-au donat adolescenţilor de la Centrul Mamă-Copil din Timişoara. ”Pentru această faptă, luptătorii nu aşteaptă mulţumiri, ei doresc doar să fie alături de semenii lor, nu numai prin misiunile pe care le execută ci şi prin alte acţiuni care le dovedesc spiritul de solidaritate” ne-a comunicat Compartimentul de Informare al instituției timișorene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Cinci școli din Timișoara, dotate cu senzori pentru detecția dioxidului de carbon și a nivelului de temperatură și umiditate

Primăria Timișoara a montat senzori pentru detecția dioxidului de carbon, a nivelului de temperatură...

Spitalul Victor Babeş din Timişoara nu va avea probleme cu încălzirea! A primit ca donaţie un cazan nou

Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara a primit ca donaţie un nou cazan termic,...

Aparat pentru testarea rapidă a bolilor infecțioase, inclusiv COVID-19, primit ca donaţie de Spitalul Victor Babeş din Timişoara

Spitalul Victor Babeş din Timişoara a primit ca donaţie un analizator multiparametric, din partea...