Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Timișoreni, pregătiți ”finanțele”! Colterm-ul, la un pas să dea drumul la ÎNCĂLZIRE

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

După o vară cu mult mai puține debranșări, oficial cel puțin, asta și datorită faptului că s-a anunțat, la fel de oficial, faptul că fiecare centrală termică proprie va fi impozitată cu o taxă de poluare, Colterm este pe punctul de a porni sistemul centralizat de încălzire, la Timișoara.

Având în vedere prognoza meteo nefavorabilă anunțată pentru următoarea perioadă de timp, există posibilitate ca societatea Colterm. să demareze nu doar probele la cald, care au loc începând chiar de azi, 23 septembrie 2014, ci și furnizarea agentului termic, pe timpul nopții.

”Pentru a preîntâmpina eventualele evenimente neplăcute ce ar putea apărea, rugăm pe această cale asociațiile de proprietari să verifice instalațiile interioare. De asemenea, consumatorii sunt rugați să anunțe dispeceratul Colterm, la numărul de telefon 0256.494.133, eventualele probleme apărute în instalații pentru a se putea interveni operativ în soluționarea lor” anunță furnizorul de agent termic in capitala Banatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare