Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialINEDIT! La Timișoara se ridică, din trafic, CĂRUȚELE! Vezi FOTO cu operațiunea...

INEDIT! La Timișoara se ridică, din trafic, CĂRUȚELE! Vezi FOTO cu operațiunea Poliției Locale

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

După zeci de amenzi aplicate în ultimele zile, polițiștii locali au continuat verificările privind circulația vehiculelor cu tracțiune animală pe raza municipiului Timișoara, fapt ce contravine legislației. Acest aspect a fost semnalat de cetățeni, în ultima perioadă, în special în zonele Soarelui, Buziașului, Girocului și Șagului.

Dacă până acum, în ultimele zece zile au fost aplicate un număr de 20 de sancțiuni contravenționale, așa cum s-a atenționat, de ieri s-a trecut la ridicarea căruțelor deoarece posesorii acestora au continuat să încalce legislația și să circule prin oraș fără a deține aviz din partea Comisiei de Circulație din cadrul Primăriei, punând în pericol traficul autovehiculelor și pietonilor ori transportând deșeuri pentru a le abandona. În cursul după-amiezii de ieri, polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au depistat și sancționat pe I. Sergiu, de 21 de ani, din Moșnița Nouă, care circula cu căruța pe B-dul Sudului din cartierul Soarelui. Celui în cauză, pe lângă sancțiunea de 300 de lei, conform HCL 251/2002, i-a fost ridicată și căruța cu sprijinul SC Drumuri Municipale Timișoara.

Acțiunile vor continua și în perioada următoare până la conștientizarea celor ce folosesc căruțele că trebuie să respecte legislația.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare