Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Procurorii DIICOT au reținut un judecător care a sprijinit un grup infracțional timp de peste cinci ani

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Procurorii DIICOT – Structura Centrală efectuează cercetări față de un grup infracțional organizat și specializat în săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală, spălare de bani, bancrută frauduloasă, luare de mită, abuz în serviciu și fals intelectual. În centrul atenției este un judecător din Caraș Severin care a sprijinit acest grup infracțional începând cu anul 2009 și care a pretins și a primit suma totală de 80.000 de euro de la două persoane, cu scopul de a admite cererile de intrare în faliment a respectivelor societăți.

După intrarea în faliment, unul dintre membrii grupului infracțional, având calitatea de lichidator judiciar, a procedat la vânzarea bunurilor acestor societăți în faliment, la prețuri subevaluate, către alte societăți controlate de către membrii grupului, societăți care, la rândul lor, au valorificat bunurile respective către alții cu o valoare mult mai mare.

Prejudiciul adus la bugetul de stat este în valoare totală de aproximativ 6 milioane de lei.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore