Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Procurorii DIICOT au reținut un judecător care a sprijinit un grup infracțional timp de peste cinci ani

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Procurorii DIICOT – Structura Centrală efectuează cercetări față de un grup infracțional organizat și specializat în săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală, spălare de bani, bancrută frauduloasă, luare de mită, abuz în serviciu și fals intelectual. În centrul atenției este un judecător din Caraș Severin care a sprijinit acest grup infracțional începând cu anul 2009 și care a pretins și a primit suma totală de 80.000 de euro de la două persoane, cu scopul de a admite cererile de intrare în faliment a respectivelor societăți.

După intrarea în faliment, unul dintre membrii grupului infracțional, având calitatea de lichidator judiciar, a procedat la vânzarea bunurilor acestor societăți în faliment, la prețuri subevaluate, către alte societăți controlate de către membrii grupului, societăți care, la rândul lor, au valorificat bunurile respective către alții cu o valoare mult mai mare.

Prejudiciul adus la bugetul de stat este în valoare totală de aproximativ 6 milioane de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare