ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Un cetățean sârb, dat în urmărire internațională, depistat de către polițiștii de frontieră timișeni

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Un cetățean sârb pe numele căruia a fost emis un mandat european de arestare pentru săvârșirea unor infracțiuni de violare de domiciliu și furt a fost depistat ieri, 13 octombrie, de către polițiștii de frontieră timișeni. Bărbatul de 26 de ani, Nikola M., a fost prins la Punctul de Trecere a Frontierei de la Moravița, puțin după ora 1.00.

Cu ocazia verificărilor specifice, polițiștii de frontieră au constatat că sârbul era dat în urmărire internațională, pe numele lui fiind emis de către autoritățile austriece un mandat european de arestare. Acesta a fost reținut și predat ulterior unei echipe operative din cadrul IPJ Timiș, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore