ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Un Fiat Punto FURAT din Italia, găsit de Poliția de Frontieră

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Un autoturism Fiat Punto furat din Italia a fost depistat de către polițiștii de frontieră din Mehedinți în urma unei acțiuni desfășurate pe linia combaterii traficului internațional de autoturisme furate. Mașina a fost oprită în trafic ieri, în data de 13 octombrie, în jurul orei 17.30, de un filtru organizat la intrarea în municipiul Drobeta Turnu Severin.

La volanul autoturismului se afla un cetățean român, R. Gabriel, de 45 de ani, din județul Mehedinți și, după efectuarea verificărilor, polițiștii de frontieră au stabilit că mașina figurează ca fiind căutată pentru confiscare după alerta emisă de autoritățile din Italia în 18 septembrie 2015.

Autoturismul în valoare de 5.000 de euro a fost indisponibilizat la sediul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Mehedinți, iar la sfârșitul cercetărilor va fi înapoiat proprietarului. Oamenii legii efectuează în continuare cercetări.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore